Τις Τετάρτες στο Island κερδίζει η γαστρονομία

island
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οι Gastronomy Wednesdays μας δίνουν κάτι να περιμένουμε κάθε Τετάρτη.

Η γαστρονομία γιορτάζει κάθε Τετάρτη στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας και κερδισμένοι είμαστε όλοι εμείς που στο πλαίσιο των Gastronomy Wednesdays έχουμε την ευκαιρία να γνωρίζουμε έναν Έλληνα βραβευμένο σεφ.

Οι Gastronomy Wednesdays έχουν ξεκινήσει από τις 22 Μαΐου με τον Νίκο Καραθάνο από την Cookoovaya, τον οποίο διαδέχτηκε ο Γκίκας Ξενάκης από το Aleria και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Ιουλίου με πολλούς και διακεκριμένους καλεσμένους, με κορυφαία ονόματα με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις και αστέρια Michelin που θα δημιουργούν κάθε Τετάρτη ξεχωριστό μενού ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα.

Επόμενος καλεσμένος για σήμερα 5/6 είναι ο ταλαντούχος Δήμος Μπαλόπουλος από το Frater & Soror, ενώ το πρόγραμμα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα έχει ως εξής:

22/5 Νίκος Καραθάνος (Cookoovaya)
29/5 Γκίκας Ξενάκης (Aleria)
5/6 Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror)
12/6 Άνταμ Κοντοβάς
19/6 Μιχάλης Νουρλούγλου (Premiere InterContinental Hotel)
26/6 Δήμος Σαμουράκης (7 Food Sins)
3/7 Γιώργος Παπακώστας (Vittoria Gati)
17/7 Δημήτρης Σκαρμούτσος (ΙLiOS)
24/7 Γιάννης Παρίκος (Varoulko)
31/7 Nίκος Θωμάς (SIMUL)

Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22, ενώ έχει τη μουσική υπογραφή του Pepper Radio 96.6. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, φροντίστε να κάνετε κράτηση καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Info
Gastronomy Wednesdays@Ιsland
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
210 96 53563 -564