Το Kakau γιορτάζει δυο χρόνια στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας

kakau
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οι χειροποίητες σοκολάτες Kakau Worship του Παγκρατίου ετοιμάζουν μια σοκολατένια φιέστα με αφορμή τα δύο χρόνια ζωής τους.

Η Kakau Worship εδρεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι και στο εργαστήριό της εξειδικεύεται στη κατεργασία του κακάο και την παραγωγή σοκολάτας από βιολογικούς σπόρους κακάο που έπονται σε πολιτικές δίκαιου εμπορίου. Κάθε σοκολατένια δημιουργία αποκαλύπτει τα αρώματα και τη γεύση του κάθε σπόρου, ενώ η όλη διαδικασία διατηρεί σεβασμό προς τη Μητέρα Φύση, με τη χρήση βιοδιασπώμενων συσκευασιών σε ανακυκλώσιμο χαρτί.

Στο πλαίσιο των δύο χρόνων ζωής της στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας, η Kakau Worship ετοιμάζει μια ιδιαίτερη φιέστα στις 20 Ιουνίου, όπου θα έχουμε την ευακιρία να εξερευνήσουμε specialty καφέ της Taf Coffee, ρούμι και κοκτέιλ με την υπογραφή του Baba Au Rum, αγορά βιολογικών, τροπικών φρούτων και τέλος να συνδυάσουμε κρασί με σοκολάτα, με κρασιά από Afianes Wines, Kikones Wines, Dorian Wines και Manousakis Winery.

Από το event δεν θα λείπουν και γευστικές αλμυρές σημιουργίες από την σεφ Καρολίνα Δωρήτη, ενώ θα πλαισιώνεται από μουσικές της Λατινικής Αμερικής και funky-electronic ήχους από την Εύα Μπουντούρη.  

Αν η σοκολάτα είναι η αδυναμία σας, τότε σημειώστε την 20η Ιουνίου στην ατζέντα σας.

Info
Kakau Worship Celebration
Φαίδρου 4, Παγκράτι
στις 20/6 από τις 16.00