Μπούφαλος: η Κυψέλη μας καλεί για μπέργκερ

mpoufalos
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Πλέον έχετε άλλον ένα λόγο να κάνετε στάση στη δημοφιλή πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Το logo του αναγράφει «μπέργκερ και τα συναφή» και το εννοεί. Στο νέο, μικρό αλλά συμπαθητικό στέκι της Κυψέλης, την παράσταση κλέβουν σίγουρα τα μπέργκερ με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, με πολλαπλές επιλογές που μπορεί να μην είναι ιδανικές για τις επόμενες εξετάσεις αίματος, αλλά υπόσχονται ποιότητα και απόλαυση, που θα μας κάνουν να επιστρέψουμε.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε το Βέργερ, το ελληνικό μπέργκερ του Μπούφαλου, με ολόφρεσκο μπριός πάνω-κάτω και στη μέση αυθεντικό μπιφτέκι, πανσετάκι ψητό, μανούρι, αγγούρι, κρίταμο, ρετσινάτες σταφίδες και πικάντικη χωριάτικη σος. Το Ντίξελ Μπέργκερ από την άλλη, με το Duxelles μανιταριών, το κατσικίσιο τυρί Chevre, τη λόλα και την κόκκινη καπνιστή του κέτσαπ αποτελεί εγγύηση για σιελόρροια, ενώ το Extreme Burger με δύο αυθεντικά μπιφτέκια, διπλό μπέικον, διπλό τσένταρ, τηγανητό αυγό, τραγανό καραμελωμένο κρεμμύδι, spicy cocktail sauce, ντομάτα, greens είναι πρόκληση για κάθε πεινασμένο (και μη).

Θραύση, όμως, κάνει και το ομώνυμο μπέργκερ «Μπούφαλος» με μπιφτέκι 220γραμμαρίων, μπέικον, έμενταλ, ντομάτα, σαλάτα, αρωματικό βούτυρο, αβοκάντο, πίκλα κόκκινου κρεμμυδιού και σος Μπούφαλος, ενώ υπάρχουν ακόμη πέντε ακόμη επιλογές σε μπέργκερ –μία εκ των οποίων, η Βαβέλ, χορτοφαγική- για να δυσκολευτείτε όσο χρειάζεται.

Ακόμη, όμως, κι αν δεν έχετε όρεξη για μπέργκερ, στον κατάλογό του θα βρείτε και σάντουιτς, όπως και χοτ ντογκ, με το κορν ντογκ –δηλαδή βραστό λουκάνικο σε βάφλα καλαμποκιού- να τραβάει σίγουρα την προσοχή όλων.

Οι πιο λιτοδίαιτοι, μπορείτε να στραφείτε στις επιλογές για σαλάτα, όπου θα βρείτε πατατοσαλάτα, κλασική coleslaw, μακαρονοσαλάτα, αβοκάντο κινόα και λεβάντε με φρέσκα σαλατικά, κοτόπουλο τεριγιάκι και σος ταχινιού.

Κι αν είστε εκλεκτικοί στα side σας, και πάλι ο Μπούφαλος σας έχει φροντίσει, με τυρομπουκιές χαλαπένιος με Jamon και σος μπάρμπεκιου ανανά, κοτομπουκιές, πανσετοπαϊδάκια και τσίκεν χοτ ποπς, δηλαδή πικάντικες φτερούγες κοτόπουλο, καραμελωμένες, με τηγανητές γλυκοπατάτες.

Ετοιμαζόμαστε να δοκιμάσουμε και να επανέλθουμε.

Info
Μπούφαλος
Επτανήσου 13, Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Κυψέλη