Καλοκαιρινή γαστρονομική γιορτή ετοιμάζεται ξανά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

pitsa
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Tο Impact Hub Athens δεν σταματά να εμπνέεται νέους τρόπους απόλαυσης street food πιάτων, δίνοντάς μας το επόμενο ραντεβού στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 4 Ιουλίου, όπως κάνει πάντα δύο φορές τον μήνα.

Το Pop-up Munchies στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στη Φωκίωνος Νέγρη επιστρέφει πολύ σύντομα, με νέες προτάσεις για street food λιχουδιές, εξωτικά μενού και κοκτέιλ, μουσική και παρέα –με τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η επόμενη συνάντηση ετοιμάζεται για τις 4 Ιουλίου, όπου σεφ, μάγειρες και καντίνες μας δίνουν απογευματινά ραντεβού, μαγειρεύουν πυρετωδώς και παρουσιάζουν μερικές από τις μοναδικές street food συνταγές φυσικά και με live streaming στις αναδυόμενες κουζίνες της Αγοράς.

Τα street λουκούλλεια πιάτα προσφέρονται σε Eat In & Take Away εκδοχές ενώ παράλληλα η Αγορά γίνεται σημείο παραγγελιών/delivery μέσω του live streaming, για όσους θέλουν να απολαύσουν τα Pop up Munchies από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Όσοι παραμείνουν στον χώρο, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός τραπεζιών σε απόσταση, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας.

Τι μας περιμένει, λοιπόν, το Σάββατο 4 Ιουλίου από τις 18.00; Αγαπημένες γεύσεις από το Pop Up Brunch, street food delicacies, αλλά και νέες γεύσεις συνοδεία δροσερών ποτών και κοκτέιλ από την καντίνα της αγοράς, σε ένα νέο format εκδήλωσης, με φυσική και ψηφιακή διάσταση, σε ένα μνημειακό χώρο, όπως πλέον επιτάσσει η εποχή.

Ακόμη, στο πλαίσιο των Pop up Munchies Cooking Sessions, για πρώτη φορά οι λάτρεις του street food θα μπορέσουν να ανακαλύψουν συνταγές των αγαπημένων τους εξωτικών street food joints από το σπίτι τους ή από άλλο σημείο της πόλης από το διαδίκτυο παρακολουθώντας το live stream στο κανάλι της Αγοράς και του Impact hub Athens.

Το event έχει πάντα και μουσικό χαρακτήρα και δεν του λείπουν οι παράλληλες δράσεις. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον Pepper Radio, «ντύνεται» με μοναδικά tunes από djs του Pepper αλλά και καλλιτεχνική διάθεση. Το Open Mic, το αναδυόμενο δρώμενο που εμπλουτίζει τα Pop up Brunch του τελευταίου τριμήνου, επανέρχεται, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να εκφραστεί απέναντι στο κοινό. Παλιοί, νέοι και επίδοξοι μουσικοί, τραγουδιστές, stand up comedians και λοιποί performers, καλούνται να δείξουν το ταλέντο τους σε μια παράσταση μέγιστης διάρκειας 8 λεπτών. Στο τέλος, με κριτή τον κόσμο, ανακοινώνεται ο νικητής της ημέρας με έπαθλο… φαγητό!

Κάντε κράτηση για Eat In Slots εδώ κι αν έχετε καντίνα ή επιχείρηση εστίασης, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ. Περισσότερα για τη συμμετοχή στο Open Mic εδώ.

Info
Pop Up Munchies
Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη
στις 4/7 από τις 18.00