To MANHMANH μας συστήνει νέες γεύσεις στην καταπράσινη αυλή του

manimani
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το βραβευμένο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με άρωμα Μάνης, επανήλθε μετά τη δύσκολη συνθήκη που αντιμετώπισε συνολικά ο κλάδος της εστίασης και όχι μόνο, με κήπο και νέες γευστικές προτάσεις.

Ο κήπος του ΜΑΝΗΜΑΝΗ είναι σίγουρα ένας από τους πιο αγαπητούς στο Κουκάκι και πλέον μπορούμε να τον απολαύσουμε ξανά, με νέες γεύσεις από την κάρτα του εστιατορίου που τιμά τις γεύσεις και τα αρώματα της Μάνης.

Η φιλοσοφία της κάρτας του εστιατορίου αφορά πλέον σε ένα πάντρεμα διαχρονικά αγαπημένων γεύσεων και νέων προτάσεων, που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Το αρνάκι λοιπόν παρουσιάζεται με σπασμένη πατάτα, αμπελόφυλλα και κρέμα γιαουρτιού, το καλαμάρι ή χταπόδι σερβίρεται με φάβα, μαύρο ταραμά, αρμυρίκια και σάλτσα από μάραθο, το παστίτσιο αποκτά νέα γευστική διάσταση σε βάση από χυλοπίτες με μανιτάρια και κρέμα πατάτας και το αρωματικό ριζότο με κοτόπουλο, πεπόνι και λάιμ σχεδιάστηκε για τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη.

Από τα γλυκά δεν θα μπορούσε να λείπει η μανιάτικη πορτοκαλόπιτα που συμπληρώνει τις άλλες δύο προτάσεις του εστιατορίου, μηλόπιτα με κρέμα λευκής σοκολάτας, κανέλα και σιρόπι καραμέλας και παρφέ σοκολάτας με κρέμα καραμέλας, λευκή σοκολάτα αρωματισμένη με τόνκα και σιρόπι από κόκκινα φρούτα.

Με πίστη στις φρέσκες πρώτες ύλες, την ελληνική κουζίνα σε μοντέρνα εκτέλεση, με έμπνευση και ρίζες στη Μάνη, τον τόπο καταγωγής του, το ΜΑΝΗΜΑΝΗ από το 2004 παρουσιάζει γεύσεις που αντέχουν στον χρόνο, έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις και αναφορές σε λίστες και αφιερώματα του εξωτερικού, αλλά και Certificate of Excellence τα τελευταία 9 χρόνια από το TripAdvisor.

Info
MANHMANH
Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη
Δευτέρα – Κυριακή 17.00 – 24.00