Παλιά Πλατεία: μια δροσερή αυλή για μεζέδες στα Πατήσια

palia-plateia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ακριβώς απέναντι από τον σταθμό Άνω Πατήσια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, μια Παλιά Πλατεία μας περιμένει για καλοκαιρινές, γαστρονομικές συνευρέσεις.

Το κέντρο της Αθήνας μπορεί να είναι γκρίζο, αλλά κρύβει τις δικές του μικρές οάσεις για φαγητό και ποτό. Μια από αυτές είναι και η Παλιά Πλατεία, μια από τις πιο πράσινες και δροσερές αυλές της Αθήνας.

Ανάμεσα σε μουριές, ακακίες και λουλούδια, η Παλιά Πλατεία είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που ξαφνιάζει με την ωραία αισθητική αλλά και την κουζίνα του, στην υπερυψωμένη, παλαιάς κοπής πλατεία, που κρύβει τη δική της νοσταλγία.

Η ονομασία Παλιά Πλατεία, βέβαια, δεν είναι τυχαία, καθώς από πολύ παλιά στο σημείο αυτό ο κόσμος χαλάρωνε και απολάμβανε την καλή παρέα. Σήμερα, η πλατεία ζωντανεύει ξανά, αποτελώντας ένα από τα κρυμμένα μυστικά της Αθήνας.

Στον κατάλογό του θα βρείτε εξαιρετικές μεζεδοπροτάσεις, άψογης ποιότητας κρεατικά και τους φημισμένους λουκουμάδες που έρχονται κέρασμα στο τέλος, για όμορφες, παρεΐστικες καταστάσεις με κρασί, λαϊκά τραγούδια και σίγουρα πολύ πολύ κέφι, όπως παλιά!

Info
Παλιά Πλατεία
λεωφ. Πατησίων 353