Η Σχεδία Home ετοιμάζει βραδιές γευσιγνωσίας

sxedia-home
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Μια σειρά θεματικών βραδιών γευσιγνωσίας ετοιμάζει το σπίτι της «Σχεδίας», του αγαπημένου περιοδικού δρόμου, που αποτελεί κόμβο αλληλεγγύης και κοινωνικής καινοτομίας.

Ξεκινώντας από σήμερα, το αγαπημένο στέκι αλληλεγγύης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Σχεδία Home, οργανώνει μια σειρά από ιδιαίτερες βραδιές γευσιγνωσίας, συμμεριζόμενο την άποψη του Λουτσιάνο Παβαρότι πως «ένα από τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι που πρέπει σε κανονικά διαστήματα να σταματάμε ό,τι είναι αυτό που κάνουμε και να αφιερώνουμε την προσοχή μας στο φαγητό».

Αυτό, λοιπόν, πράττει, στρώνοντας ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι με καλεσμένους γνωστούς σεφ, που θα δημιουργούν για εμάς εξαιρετικά πιάτα, εισάγοντάς μας στον μαγευτικό κόσμο της γαστρονομίας. Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 8/7 στις 20.00, το event θα αφορά γυναίκες σεφ, με τις σεφ Γεωργία Κουτσούκου και Ξένια Μπουζαρανίδου, μέλη της Μπριγάδας/Slow food, να μαγειρεύουν για τους φίλους της «Σχεδίας» και του «Σχεδία home». Το Σάββατο 18/7 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία με τη σεφ Γωγώ Δελογιάννη, ενώ το Σάββατο 25/7 στις 20.00 η γευσιγνωσία θα έχει τίτλο «Evolution of Meat» και ο σεφ Αλέξανδρος Καίσαρης, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα πάρει τα ηνία. Το Σάββατο 1/8 στις 20.00 ακολουθεί γευσιγνωσία «Μεσογειακή ορεινή γεύση τον 20ο αιώνα», με τον σεφ Παναγιώτη Μπουρτσουκλή, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Για όλες τις βραδιές γευσιγνωσίας η κράτηση είναι απαραίτητη.

Info
Σχεδία home
Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα
213 0231220