Το Cooking for Happiness συνεχίζεται στην Κέρκυρα

pomo-d-oro
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η σειρά γαστρονομικών εκπλήξεων συνεχίζεται, με το 6ο επεισόδιο του Cooking for Happiness στο κερκυραϊκό Pomo d’Oro.

Όσοι πρόκειται να βρίσκεστε στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων αυτή την Παρασκευή, κλείστε τη θέση σας στο Pomo d’Oro και γευτείτε μια βραδιά μαγειρικής και δημιουργίας στο πλαίσιο του Cooking for Happiness.

Πρόκειται για μια σειρά γαστρονομικών εκπλήξεων με θέμα τη σύγχρονη κερκυραϊκή γαστρονομία, τα προϊόντα, τις εποχές και τους ανθρώπους της και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, φιλοξενούνται στην κουζίνα του Pomo d’ Oro αγαπημένοι κερκυραίοι σεφ, που βρίσκονται πλέον μακριά από το νησί και καλούνται να επιστρέψουν για μια μοναδική μαγειρική βραδιά.

Την Παρασκευή 17/7 καλεσμένος του εστιατορίου θα είναι ο πολυταξιδευμένος και βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, Μίλτος Αρμένης, ο οποίος μαζί με τον Αριστοτέλη Μέγκουλα, σεφ και ιδιοκτήτη του Pomo d’Oro και την ομάδα, θα παρουσιάσουν ένα υπέροχο μενού έξι σταδίων, πάντα με επίκεντρο τη σύγχρονη κερκυραϊκή κουζίνα.

Ο σεφ Μίλτος Αρμένης

Το μενού θα περιλαμβάνει Γκασπάτσο χωριάτικης σαλάτας. Ταρτάρ τόνου με σορμπέ νερατζοσαλάτας, Μπακαλιάρο σε κουρκούτι με βλήτα στο φούρνο και παγωτό σκορδαλιά από μαύρο σκόρδο, Σουβλάκι ξιφία με μελιτζάνα και νούμπουλο, Κανελόνι με κόκορα παστιτσάδο και για επιδόρπιο Φογάτσα σιροπιασμένη με το λιμοντσέλο του Κώστα και κρέμα αμύγδαλο. Το κόστος του είναι 40 ευρώ/άτομο.

Info
Pomo d' Oro corfu
πλατεία Σκαραμαγκά, Κέρκυρα
στις 17/7 από τις 19.30