Το Bon Bon Fait Maison ήρθε στην Αθήνα

bon-bon-fait-maison
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Πρόκειται για γλυκά και παγωτά από τα χεράκια του ταλαντούχου Κρίτονα Πουλή, ο οποίος αγαπά τη ζαχαροπλαστική όσο τίποτε άλλο.

Μετά τα Κύθηρα, την Μύκονο και τον Πειραιά, έρχεται άλλο ένα Bon Bon Fait Maison να προστεθεί στην οικογένεια, αυτή τη φορά με σκοπό να γλυκάνει τους Αθηναίους από το νέο πόστο στο Σύνταγμα.

Κι όσοι δεν ξέρετε τι εστί Bon Bon Fait Maison, να σας πούμε ότι πρόκειται για εκλεπτυσμένα γλυκά και παγωτά με γαλλική τεχνική, κρέπες και γαλέτες πάντα έμπνευσης του «χρυσού παιδιού» της ζαχαροπλαστικής, που έπειτα από μια διαδρομή που μετρά στάσεις σε γαστρονομικούς προορισμούς όπως Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη μεταξύ άλλων, επιστρέφει στην Ελλάδα για να την κάνει λίγο πιο γλυκιά.

Στο μενού του θα βρείτε σπιτικά παγωτά με εξαιρετικές πρώτες ύλες, σπιτικά σορμπέ με διάφορα φρούτα, γαλέτες με αλεύρι από φαγόπυρο σε μια αλμυρή εκδοχή της κρέπας, αλλά και γλυκές κρέπες με επιλογές όπως αλμυρή καραμέλα βουτύρου,  βανίλια και κόκκινα φρούτα, ταχίνι και θυμαρίσιο μέλι κ.ο.κ.

Φυσικά μπορείτε να συνοδέψετε τα γλυκά σας και με καφέ ή κρύα ροφήματα και χυμούς, ενώ υπάρχουν επιλογές και σε μπίρα και κρασί για τους πιο μερακλήδες.

Info
Bon Bon Fait Maison
Πετράκη 30, Αθήνα