Πόσο ταιριάζει το σκωτσέζικο ουίσκι με το αμερικάνικο Low and Slow Barbecue;

ouiski
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Θα το μάθουμε την αυτή την Πέμπτη στο Fine Mess της Σκουφά.

Δυο διαφορετικοί κόσμοι πρόκειται να «μπλεχτούν» αυτή την Πέμπτη 23/7 με τον πιο γευστικό τρόπο στο Fine Mess, το αυθεντικό smokehouse της Αθήνας και να μας χαρίσουν μια διαφορετική γαστρονομική βραδιά.

Με τόπους καταγωγής που απέχουν 7.500 χιλιόμετρα, το Fine Mess και το the Whiskey Beat πρόκειται να συνδυάσουν «παντρέψουν» το σκωτσέζικο ουίσκι με το αμερικάνικο Low and Slow Barbecue. Συγκεκριμένα, τη βραδιά αυτή μας περιμένουν πέντε τυρφώδη και καπνιστά σκωτσέζικα single malt ουίσκι, τα οποία θα… ζευγαρωθούν με καπνιστές finger food δημιουργίες αποκλειστικά σχεδιασμένες για τη βραδιά, σε ένα γευστικό παραμύθι με πολλή τύρφη, φωτιά και καπνό.  

Tο whisky line up θα αποτελείται από τα: Highland Park 18 years old - Viking Pride (43% abv), Talisker Distiller's Edition (45,8% abv), Lagavulin 8 years old (48% abv), Smokehead High Voltage (58% abv) και Ardbeg Uigeadail (54.2% abv). Την εισήγηση θα αναλάβει ο Μανώλης Μαθιουδάκης από το The Whisky Beat, ενώ το κόστος της βραδιάς θα είναι 40 ευρώ το άτομο. Για να κρατήσετε τη θέση σας επικοινωνήστε με το The Whisky Beat στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο Instagram ή στο Facebook.

Οι διοργανωτές, με αίσθηση ευθύνης μπροστά στις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της πανδημίας του COVID-19, ενημερώνουν πως θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες ώστε τίποτα να μη χαλάσει την όμορφη βραδιά.

Info
Fine Mess Smokehouse
Σκουφά 73
Πέμπτη 23/7 στις 20.30