Γνωρίστε τα πάντα για την μπίρα και το κρασί με την Genius In Gastronomy

krasi-mpira
ΤΡΙΤΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη, η Genius In Gastronomy ετοιμάζει προγράμματα για όσους θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στο κρασί.

Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων πορείας στον χώρο της οινοχοΐας, του κρασιού, της μπίρας και των αποσταγμάτων, η Genius in Gastronomy δημιουργεί προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα, για να πληρούν τα υψηλότερα διεθνή standards και να δημιουργήσουν τους επαγγελματίες του ανώτερου επιπέδου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Συγκεκριμένα, στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το αναβαθμισμένο Wine Connoisseur Course Plus εμπλουτισμένο σε γνώσεις και έτοιμο να αποτελέσει εφαλτήριο για τον επαγγελματία του χώρου της εστίασης που θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μετά την καραντίνα, και να καλύψει τη «δίψα» για γνώση των οινόφιλων.

Στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου το αντίστοιχο course θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη για τους οινόφιλους και επαγγελματίες της πρωτεύουσας, ενώ σειρά μετά έχει η… μπίρα. Στις 12, 13 και 14 Οκτωβρίου στην Αθήνα, τη σκυτάλη παίρνουν τα courses για τον ζύθο, με το Intensive Beer Somelier Course, ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπίρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις γνώσεις και την εμβάθυνση στις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρει κανείς τον τίτλο Beer Sommelier. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την κάβα «My Cava by Depot des Vins».

Στις 19 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το Fine Service Training, ένα master class που μυεί στην τέχνη του perfect service & του fine dining, σε συνεργασία με τον Γιώργο Λυκόπουλο. Στις 3 Νοεμβρίου με 9 Μαρτίου έρχεται στην Αθήνα το Wine Professional & Sommelier Course, το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεων του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά. Το φετινό Wine Professional & Sommelier Course, εμπλουτίστηκε με επιπλέον ώρες και ύλη που αφορά τα αποστάγματα. Το ίδιο course θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη στις 16 Νοεμβρίου με 2 Φεβρουαρίου.

Τέλος, στις 23 με 25 Νοεμβρίου στην Κρήτη η Genius in Gastronomy παρουσιάζει το The High Art & Science of Spirits Course, ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην παροχή των σε βάθος και ουσία γνώσεων που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας των bars, της εστίασης καθώς και του F&B management.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το κάθε πρόγραμμα εδώ.