Γνωρίστε τα πάντα για την μπίρα και το κρασί με την Genius In Gastronomy
Σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη, η Genius In Gastronomy ετοιμάζει προγράμματα για όσους θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στο κρασί.
Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων πορείας στον χώρο της οινοχοΐας, του κρασιού, της μπίρας και των αποσταγμάτων, η Genius in Gastronomy δημιουργεί προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα, για να πληρούν τα υψηλότερα διεθνή standards και να δημιουργήσουν τους επαγγελματίες του ανώτερου επιπέδου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.
Συγκεκριμένα, στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το αναβαθμισμένο Wine Connoisseur Course Plus εμπλουτισμένο σε γνώσεις και έτοιμο να αποτελέσει εφαλτήριο για τον επαγγελματία του χώρου της εστίασης που θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μετά την καραντίνα, και να καλύψει τη «δίψα» για γνώση των οινόφιλων.
Στις 19 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το Fine Service Training, ένα master class που μυεί στην τέχνη του perfect service & του fine dining, σε συνεργασία με τον Γιώργο Λυκόπουλο. Στις 3 Νοεμβρίου με 9 Μαρτίου έρχεται στην Αθήνα το Wine Professional & Sommelier Course, το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεων του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά. Το φετινό Wine Professional & Sommelier Course, εμπλουτίστηκε με επιπλέον ώρες και ύλη που αφορά τα αποστάγματα. Το ίδιο course θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη στις 16 Νοεμβρίου με 2 Φεβρουαρίου.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το κάθε πρόγραμμα εδώ.