Βρεθήκαμε στα...παρασκήνια του Pink Dot café στην Apollonia Politia

pink-dot-cafe
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο γνωστός πλέον σε όλους μας ροζ παράδεισος κρύβει από πίσω του και παράλληλα έχει πλάι του μια άψογη ομάδα ανθρώπων. Ας τους γνωρίσουμε.

«Ζω το όνειρο». Αυτή είναι η φράση που βγαίνει τόσο αβίαστα όμορφα, σχεδόν καθημερινά από τα χείλη της εμπνεύστριάς του, Αγγελικής Χόντου. Ο γνωστός πλέον σε όλους μας ροζ παράδεισος κρύβει από πίσω του και παράλληλα έχει πλάι του μια άψογη ομάδα ανθρώπων που «τραβάει ρυθμικά κουπί» όπως λέει χαριτολογώντας η chef του, Λαμπρινή Σάπκα.

Το Pink Dot café, πέρα από ένα άκρως πρωτοποριακό design, διαθέτει και μια πολύ ροζ ψυχή. Η ιστορία του μας πάει λίγους μήνες πίσω, στον Δεκέμβριο του 2019. «Σε ένα meeting που είχαμε με την κ.Αγγελική μου εξέφρασε την κρυφή της επιθυμία. Να ανοίξει αυτόν τον πανέμορφο χώρο μέσα στην Apollonia Politia. Ο ενθουσιασμός μου έγινε ασυγκράτητος όταν μου ζήτησε να αναλάβω το στήσιμο του menu. Αυτό το μαγαζί θα ήταν κομμάτι του εαυτού μου».

Είχε έρθει η ώρα η πολυταξιδεμένη και άκρως ρομαντική ψυχή της Αγγελικής να αποκτήσει σάρκα και οστά. Με ταχύτατους ρυθμούς και σε συνεργασία με την εταιρεία «Fiorentino LFS», το όνειρο που είχε μυρωδιές από Παρίσι, Λονδίνο και Λος Άντζελες, στεγάστηκε σε μια τοποθεσία με θέα που σε μαγεύει και σε αφήνει να ταξιδέψεις.

Δίνοντας τα σκήπτρα στο menu του, η πληθώρα των γεύσεων είναι minimal σχεδιασμού με επιρροές τόσο από το Λονδίνο και την Peggy Porschen όσο και από το Παρίσι, το Maison Angelina και το Fauchon. «Νιώθω χαρά, απελευθέρωση. Η φαντασία μου καλπάζει. Ζω εδώ μέσα. Πώς να το πω; Είμαι σπίτι μου», λέει η Λαμπρινή και λάμπει ολόκληρη.

«Η συνεργασία μας είναι απίστευτα αρμονική. Κυλάνε όλα τόσο φυσικά. Δεν το βλέπουμε ως δουλειά. Είμαστε και οι δύο ροζ μέσα μας και απολαμβάνουμε τη διαδρομή. Το αγαπάμε και αυτή είναι η κρυφή συνταγή της επιτυχίας μας», συνεχίζει η Αγγελική.

Το Pink Dot κλείνοντας λίγους μήνες ζωής στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, έχει αποκτήσει ήδη τους θαμώνες του. Η πληθώρα των επιλογών που μας δίνει, σε συνδυασμό με την ποιότητα του, μαγνητίζει τα βλέμματα. Είτε πρόκειται για καφέ ή brunch, είτε για το a la carte menu και τα cocktail του, ο κόσμος το έχει αγαπήσει. Το Pink Dot είναι ζωηρό, χαριτωμένο και αυτό γίνεται ακόμα πιο αισθητό στα τόσο ιδιαίτερα party γενεθλίων αλλά και στα bachelorette που βλέπουμε να οργανώνονται το ένα μετά το άλλο.

«Η αγάπη του κόσμου μας παθιάζει. Δεν σταματάω να κάνω όνειρα για το μαγαζί αυτό. Δεν θέλω να σταματήσω», προσθέτει η Αγγελική. Το Pink Dot café ήρθε για να μεγαλώσει μαζί με τον κόσμο που το επισκέπτεται καθημερινά. Για να μοιραστεί στιγμές, γεύσεις, χαρές. Είναι τόσο ζωντανό όσο τα χρώματά του, όσοι οι άνθρωποί του. Θέλει να δημιουργεί εμπειρίες, εικόνες, αναμνήσεις.

Στόχος του;

«Κάθε μέρα βάζουμε καινούργιους. Είναι το παιδί μας, το αφήνουμε να μας εκπλήξει. Μεγαλώνουμε μαζί του», λέει η Αγγελική.

«Να εξελισσόμαστε συνεχώς. Και σύντομα να εξαπλωθούμε και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Είναι το όνειρό μου πλέον», γέλασε η Λαμπρινή.

Το μαγαζί που ξεκίνησε σαν μια κρυφή επιθυμία, έχοντας κάνει πλέον τα πρώτα του βήματα με τον αυθορμητισμό και την ανεμελιά ενός μικρού παιδιού, σας περιμένει καθημερινά να δημιουργήσετε μαζί νέες εικόνες. Και ποιος ξέρει; Σε λίγο καιρό μπορεί να μας ταξιδέψει και σε άλλα μέρη, μαγεύοντας και άλλες πόλεις…

Welcome to our dream world!
Be a #pinkdoter