Monster Burgers&Beers: νέα είσοδος στην Πρωτογένους

monster-burgers-n-beers-beers
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μετακομίσεις είχε το γνωστό στέκι στον Χολαργό για μπίρες και μπέργκερ, αφού μάζεψε τα «κουζινικά» του και ήρθε στο κέντρο της Αθήνας, στην αγαπημένη Πρωτογένους, με νέο μενού και την μπίρα να… ρέει.

Το γνωρίσαμε στον Χολαργό με τα king size μπέργκερ του, όπου όλα είναι χειροποίητα –από τα μπιφτέκια και τις πατάτες, μέχρι τις σάλτσες. Ειδικά οι λάτρεις των μπέργκερ το είχαν αγαπήσει για την φρέσκια και ντόπια πρώτη ύλη, αλλά και την ποικιλία μπέργκερ για κάθε γούστο σε γενναίες δόσεις, όπως και την άφθονη μπίρα του.

Πλέον, όμως, μάζεψε τις μπίρες, τα μπιφτέκια του και όλα του τα υπάρχοντα και μεταφέρθηκε κεντρικά, στην Πρωτογένους στου Ψυρρή, με νέο, ανανεωμένο μενού και άπειρες μπίρες, νέες και παλιότερες, γνωστές και πιο σπάνιες.

Σε ατμόσφαιρα αμερικάνικου diner, με μέταλ μουσική διάθεση με έμφαση στα ‘70s -η οποία αποτυπώνεται και στις ονομασίες των διάφορων επιλογών στο μενού-, το Monster Burgers&Beers ανεβάζει γευστικό επίπεδο την περιοχή στην Πρωτογένους και δίνει άλλον ένα λόγο να κατέβουμε κέντρο. Ποιος άλλωστε δεν έχει βγει από το δρόμο του έστω μια φορά στη ζωή του για να φάει ένα σωστό και τίμιο μπέργκερ;

Οι επιλογές είναι πολλαπλές και για όσους θεωρούν τον εαυτό τους δυνατό «παίκτη» στα μπέργκερ, προτείνουμε το Monster Burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, chili con carne, cheddar sauce, chili mayo, iceberg, τηγανητό αυγό και crispy κολοκυθάκι σε pretzel bun, το οποίο φτάνει ένα δικό του ξεχωριστό… υψόμετρο. Ακόμη πιο extreme, όμως, είναι το γιγάντιο Orang Utan, με μπιφτέκι, παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο, διπλό μπέικον, αυγό στην κορυφή του και δεν συμμαζεύεται, ό,τι πρέπει για γεύμα πριν από τσεκ-απ.

Οι πιο συγκρατημένοι, μην ανησυχείτε. Δεν είναι όλα τα μπέργκερ αυτής της φιλοσοφίας, αφού θα βρείτε και πιο μαζεμένα σε μέγεθος, αλλά και σε χοληστερίνη, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, μέσα από τις 20 επιλογές του, χωρισμένες σε κατηγορίες, για τους λάτρεις του μοσχαρίσιου μπιφτεκιού, του pulled pork και του κοτόπουλου. Και ναι, οι vegan και οι vegetarian δεν μένουν εκτός, με τις δικές τους, cruelty-free επιλογές με έμφαση στα λαχανικά. Σε όλα τα μπέργκερ, το ψωμάκι -που ίσως άλλες φορές δεν δίνετε σημασία- θα σας ενθουσιάσει, αφού αποτελεί ένα από τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούνται στο Monster Burgers&Beers που κάνει τη διαφορά, αφράτο και ταυτόχρονα όπως πρέπει για να κρατάει τα… μπόσικα σε όλη την σύνθεση.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και το κλασικό και αγαπημένο αμερικάνικο πιάτο mac’n’cheese με κοφτό μακαρονάκι, λιωμένο τυρί και μπεσαμέλ, στην απόλυτη comfort του διάσταση.

Οι μπίρες φυσικά έχουν τη δική τους θέση στο Monster Burgers&Beers, αφού είναι το απόλυτο συνοδευτικό στα γεύματα που θα απολαύσετε. Θα βρείτε, λοιπόν, μεταξύ άλλων στον κατάλογό του μπίρες από την Κρήτη που έρχονται αποκλειστικά στο μαγαζί και μπορείτε να δοκιμάσετε, ειδικά αν είστε πιο μερακλήδες. Κι αν δεν έχετε όρεξη για μπίρα, σας περιμένει draft Μαργαρίτα και φυσικά επιδόρπιο από την ομάδα του I Cake You που έχει γίνει συνώνυμη με τα λαχταριστά σπιτικά cookies τα τελευταία δυο χρόνια στην Αθήνα. Σημειώστε ότι μπορείτε να τα συνδυάσετε και με παγωτό μηχανής και να αναφωνήσετε «Αντίο ζωή».

Info
Monster Burgers&Beers
Πρωτογένους 8, Ψυρρή
210 3250324