Stellar Gastro Cinema: σινεμά μετά… γεύσης με υπογραφή

stellar
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο πολυπράγμων σεφ Πάνος Ιωαννίδης, μαζί με τον Γιάννη Μαρκαδάκη και τον Δημήτρη Κοντόπουλο έχουν ξεκινήσει ένα νέο πρότζεκτ που συνδυάζει κινηματογράφο και φαγητό, στην απόλυτη αρμονία.

Τι θα λέγατε αν αντί για ποπ κορν παρακολουθούσατε μια ταινία με τη συνοδεία ενός πλήρους γεύματος, που εναρμονίζεται με αυτό που βλέπετε; Αν κάτι τέτοιο σας κινεί το ενδιαφέρον, να σας πούμε ότι αυτό ακριβώς είναι το concept του Stellar Gastro Cinema, πίσω από το οποίοι βρίσκονται τρεις ταλαντούχοι σεφ της Αθήνας, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Γιάννης Μαρκαδάκης και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτού του pop-up project που θα συνεχιστεί μέχρι και τον Οκτώβριο, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε θερινό σινεμά στην ταράτσα του Τ16 στο Γκάζι, απολαμβάνοντας κάθε φορά και το ανάλογο μενού τεσσάρων πιάτων που προσαρμόζεται στην εκάστοτε κινηματογραφική προβολή εβδομαδιαίως, με διάφορους τρόπους: από τον τόπο της ταινίας, κάποια σκηνή της κ.ο.κ. Η επιλογή των ταινιών γίνεται από τους σεφ, οι οποίοι δεν διαλέγουν απαραίτητα ταινίες πρώτης προβολής, αλλά αγαπημένες τους ταινίες που θα ταιριάξουν στο concept. Κι όλα αυτά σε έναν άκρως ατμοσφαιρικό χώρο, με λαμπιόνια και φυτά να συνθέτουν τη διακόσμηση, αλλά και τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας να τηρούνται στο έπακρο.

photo: Periklis Papandreopoulos
Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ταινία τους με ποτό, υπάρχει μπαρ, αλλά και χώρος για ποτό, μετά το τέλος της ταινίας.

Τι έχει, λοιπόν, το... μενού (κινηματογραφικό και μη) για τη συνέχεια; Η φάση θα είναι ασιατική, όπου στις 24-26 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα οσκαρικά «Παράσιτα» και στις 27-28 την ιαπωνική δραματική ταινία «Αναχωρήσεις» του Γιοχίρο Τακίτα. Το μενού που θα πλαισιώσει την προβολή μετά το welcome drink θα είναι σαλάτα με πάπια και Vermicelli νουντλς, σεβίτσε μαγιάτικο, inside-out ρολάκια σολομού, sasebo μπέργκερ και για επιδόρπιο πανακότα καρύδα.

Το εισιτήριο ανέρχεται στα 31 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει το welcome drink, το μενού τεσσάρων πιάτων και την προβολή της ταινίας, ενώ η ώρα προσέλευσης είναι 19.30-20.00, για να ξεκινήσει η ταινία και το σερβίρισμα στις 20.30. Μην ξεχάσετε να κλείσετε τη θέση σας! 

Info
Stellar Gastro Cinema
Τζαφέρη 16 Roof Garden
210 3422006 / 6974 581408