Στοά Φιξ: νέο στέκι στην Ομόνοια από την Γωγώ Δελογιάννη

stoa-fiks
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το νέο γαστρονομικό εγχείρημα της σεφ κινείται… υπογείως. Με την καλή έννοια.

Την παρακολουθούσαμε όλο το καλοκαίρι στο Instagram να ακολουθεί τακτική... μυρμηγκιού, μαστορεύοντας και δουλεύοντας, την ώρα που οι περισσότεροι… τζίτζικες προγραμμάτιζαν τα επόμενά τους μακροβούτια. Πλέον βλέπει τους κόπους της να παίρνουν σάρκα και οστά, αφού το γευστικό όραμα που είχε στο μυαλό της έγινε πραγματικότητα και άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες μέρες, κάτω από τη φασαρία της Αθήνας.

Ο λόγος για την Γωγώ Δελογιάννη και το νέο γαστροκαφενείο που άνοιξε στη Στοά Φιξ, με σκοπό να σερβίρει την ελληνική κουζίνα, όπως την φαντάζεται και την απολαμβάνει, με επιλεγμένη πρώτη ύλη και συνταγές που διαφέρουν από τις κλασικές παραδοσιακές, διατηρώντας όμως πάντα την αίσθηση του ελληνικού και του οικείου.

Υλικά και συνταγές έρχονται από όλη την Ελλάδα, συνθέτοντας ένα μενού που συνδυάζει το μεράκι της σεφ με τα διαλεχτά υλικά και ταυτόχρονα κρατά την ποιότητα ψηλά και τις τιμές χαμηλά, σε έναν χώρο που υποστηρίζει τη γευστική του φιλοσοφία.

Ανοιχτό από το πρωί για καφέ και πρωινό, μέχρι το βράδυ για φαγητό, δεν μένει παρά να δοκιμάσουμε το μενού του για να σας πούμε περισσότερα.

Info
Στοά Φιξ
Αιόλου 102
211 1190119