Το Bios Home Kitchen επιστρέφει αλά γαλλικά

chez-bios
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το Chez Bios (ξανα)ανοίγει τις πόρτες του δυναμικά, με γαλλικές νοστιμιές.

Το γνωστό στέκι γαλλικής κουζίνας, Chez Lucien, στεγάζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο στο Bios Home Kitchen, ένα εγχείρημα του Bios που βρίσκεται «κρυμμένο» στον πρώτο όροφο του κτηρίου στην οδό Πειραιώς 84, δημιουργώντας το Chez Bios με την γνωστή ομάδα του ξεχωριστού γαλλικού bistro της πόλης.

Στον γνωστό χώρο του Bios Home Kitchen με έντονη τη μνήμη της παλιάς πόλης και την οικειότητα της κατοικίας, οι φιλόξενοι μάγειρες του Chez Lucien δημιουργούν ξανά στην ανοιχτή κουζίνα και παρουσιάζουν γαλλικές γεύσεις–προτάσεις που υπόσχονται να μας ταξιδέψουν γευστικά.

Φιλέτο πάπιας με σως πιπεριού, ζουμερές entrecôte, κρεμμυδόσουπα, πατάτες gratin dauphinois και κρεμ μπρουλέ είναι λίγες μόνο από τις επιλογές γαλλικής κουζίνας που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά, καθημερινά εκτός Δευτέρας και Τρίτης από τις 18.00 έως τα μεσάνυχτα, όπου και σταματά να σερβίρει η κουζίνα.

Κλείστε τη θέση σας στον άνετο κι ευάερο χώρο του πρώτου ορόφου του κτιρίου της Πειραιώς 84 κι ετοιμαστείτε να αναφωνήσετε... Oh mon Dieu!  

Info
Chez Bios
Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα (είσοδος από Σαλαμίνος)
2103425335