Το Blends μας υποδέχεται με… Brunch Tower

blends
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το αγαπημένο brunch στα νότια προάστια επιστρέφει σε νέα, λαχταριστή εκδοχή.

Έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στις 10 Οκτωβρίου και πλέον κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως τις 15:00, οι λάτρεις του brunch θα μπορούν να απολαύσουν το Brunch Tower, μία νέα άποψη στο brunch από το Blends, τον αγαπημένο all-day προορισμό στα νότια.

Με κύριο μέλημα την ασφάλεια των πελατών, το Blends συστήνει στο αθηναϊκό κοινό μία νέα μορφή brunch, έναν πεντανόστιμο και ινσταγκραμικό πύργο δια χειρός του σεφ Κωνσταντίνου Λώλα. Ο πύργος απαρτίζεται από γλυκά και αλμυρά εδέσματα, όπως χειροποίητα croissants, ομελέτες, ολόφρεσκες τορτίγιες και sandwiches, ζουμερά burgers και άλλους γευστικούς πειρασμούς, όπως αφράτα pancakes, τάρτες και cakes, συνοδευόμενα από αρωματικό καφέ και απολαυστικά ροφήματα, με 28 ευρώ/2 άτομα. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πιο healthy επιλογές, όπως τα mini salad bowls με κινόα και λαχανικά, για όσους δίνουν προσοχή στη διατροφή τους.

Να σημειώσουμε ότι ο urban αισθητικής με natural στοιχεία χώρος του Blends έχει επεκταθεί, ώστε να τηρούνται όλες οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο νόμος.

Info
Blends
Φοίβης 19 Γλυφάδα
21 1182 1711