Το νέο μενού του The Salad Project ετοιμάζεται για τον χειμώνα

the-salad-project
ΤΡΙΤΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Έτοιμο για τον χειμώνα που έρχεται είναι το αγαπημένο μέρος για χορταστικές σαλάτες του κέντρου, με νέο χειμερινό μενού, που παραμένει νόστιμο, υγιεινό και φρέσκο.

Όπως σας έχουμε πει και στο παρελθόν, το The Salad Project είναι το μέρος που θα αλλάξει την άποψή σας για τη σαλάτα, ειδικά σε εσάς που μέχρι τώρα τη θεωρούσατε ένα βαρετό συνοδευτικό στο φαγητό σας.

Εκεί, η σαλάτα είναι το κυρίως και οι επιλογές είναι τέτοιες, που ακόμη κι αν η πείνα σας σας στέλνει στο πλησιέστερο σουβλατζίδικο, υπάρχει σαλάτα που μπορεί να σας ικανοποιήσει.

Στο νέο, ανανεωμένο του μενού με βάση την εποχή θα βρείτε Limited Edition Salads από 6,90 έως 7,90 ευρώ για απώλεια βάρους με φρούτα, λαχανικά και καπνιστή γαλοπούλα, για Mind Wellness με baby mix greens, ιταλική γκοργκοντζόλα, prosciutto di parma, κράνμπερι, τσιπς πατάτας, μαύρο σουσάμι και το νέο ντρέσινγκ με φρούτα του δάσους, για όσους ακολουθούν Vegan διατροφή με κινόα, ρεβίθια, αβοκάντο, σπανάκι, κρουτόν και vegan Caesar’s dressing, αλλά και Balance για ισορροπία γεύσεων με πένες ολικής, ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, αγγούρι, γραβιέρα Κρήτης, σουσάμι και ντρέσινγκ μέλι μουστάρδα.

Κάθε μέρα σας περιμένουν επίσης δύο διαφορετικές σούπες στα 5,5 ευρώ, όπως γλυκιά κολοκύθα, μανιταρόσουπα, ντοματόσουπα με τορτελίνι, κοτόσουπα με λαχανικά και πατατόσουπα βελουτέ, τις οποίες μπορείτε να συνοδέψετε με μπαγκετίνι ή κρουτόν ολικής ή να τις κάνετε λίγο πιο καυτερές με λίγες σταγόνες Tabasco.

Κι όλα αυτά με οικολογική διάθεση, σε νέες βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Info
The Salad Project
Συγγρού 13, Αθήνα
2109241402