Το brunch είναι καθημερινή υπόθεση στα Fridays

fridays-brunch
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Μπορεί στις 12 το βράδυ τα μαγαζιά να κλείνουν, αλλά το πρωί οι νοστιμιές δίνουν και παίρνουν στο πλαίσιο του καθημερινού brunch της αλυσίδας.

Η αλήθεια είναι ότι το brunch δεν πρέπει να έχει ημέρες, γι’ αυτό και τα Fridays κάνουν την κάθε ημέρα σας Σαββατοκύριακο, σερβίροντας brunch από τις 11 ή 12 (αναλόγως το κατάστημα) για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν αυτό το απολαυστικό γεύμα.

Στο μενού του θα βρείτε eggs benedict με καπνιστή μπριζόλα, Philadelphia και σπανάκι σε English muffins, τοστ με αβοκάντο φέτες και αβοκάντο spread, με λαχανικά και spicy lemon dressing σε ψημένη focaccia, αβοκάντο με αυγά επίσης σε ψημένη focaccia, τηγανητά αυγά με σάλτσα marinara, pico de gallo και μπέικον, αλλά και breakfast burrito, σε τορτίγια με scrambled eggs, μπέικον, Philadelphia, pico de gallo, αβοκάντο, που συνοδεύεται με σπιτικό mashed potato cake και σαλάτα.

Πέραν των brunch πιάτων με αυγά, μπορείτε να απολαύσετε και πιάτα που σερβίρονται όλη την ημέρα, όπως τα σπιτικά pancakes με πραλίνα φουντουκιού, oreo και μπανάνα ή με σος φράουλας, λευκή σοκολάτα και γέμιση cheesecake και μπισκότο, αλλά και το Hangover burger με μπέικον και τηγανητό αυγό.

Οι τιμές κυμαίνονται από 5,90 έως 10,50 και έχετε διορία καθημεριονά μέχρι τις 18.00 για να τα απολαύσετε.