Μενού αφύπνισης για τον καρκίνο του μαστού σερβίρει το Athens Capital Hotel-MGallery Collection

athens-capital-hotel-mgallery-collection
ΤΡΙΤΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην ενημέρωση για τον πιο συχνό καρκίνο στις γυναίκες: τον καρκίνο του μαστού, με ένα ειδικό μενού.

Πιστό στη φιλοσοφία του και εκφράζοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του σε κοινωνικά ζητήματα, το Athens Capital Hotel-MGallery  Collection λαμβάνει ενεργά μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Το νέο μέλος της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ και της Accor σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία | Ίαση | Στήριξη) παρουσιάζει μια νέα καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου - μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού με στόχο να αφυπνίσει το κοινό για το ευαίσθητο αυτό ζήτημα που αφορά όλους.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, οι επισκέπτες των εστιατορίων και bars του ξενοδοχείου Galerie Café, MFlavours και Mappemonde Bar & Lounge, θα έχουν την ευκαιρία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020 να συμβάλουν στον σκοπό δοκιμάζοντας τις “Inspired by Her” προτάσεις των μενού, με τα έσοδα να διατίθενται για την υποστήριξη γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, σε συνεργασία με την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Αποτυπώνοντας τον θαυμασμό στη θηλυκότητα, τα μενού των εστιατορίων και bars του ξενοδοχείου, την επιμέλεια των οποίων έχει αναλάβει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Μπούτσαλης, συμπεριλαμβάνουν επιλογές, όπως η πράσινη σαλάτα με μυρωδικά και κέιλ, το μιλφέιγ βανίλιας - καραμέλας αλλά και το Capital Lady cocktail. Επιλογές που αυτόν τον μήνα εκτός από τη μοναδική γεύση τους προσφέρουν και το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

Η πρωτοβουλία του ξενοδοχείου βρίσκει αρωγό της τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριξη στις ασθενείς που αντιμετωπίζουν οικονομικής φύσεως προβλήματα, αλλά και σε νέους επιστήμονες συμβάλλοντας στην εκπαίδευσή τους, ενώ παράλληλα ενημερώνει και αφυπνίζει τις γυναίκες της περιφέρειας με δωρεάν ελέγχους σε όλη την επικράτεια. Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection θέλοντας να βοηθήσει στο πολύτιμο έργο της προσκαλεί τους επισκέπτες του να γίνουν κοινωνοί μιας προσπάθειας για ένα καλύτερο Σήμερα και Αύριο για όλες τις γυναίκες.

Info
Athens Capital Hotel-MGallery Collection
Πανεπιστημίου και Κριεζώτου
Σύνταγμα
2144442000