Η αυριανή αργία έχει brunch σε σκάφος

luxury-yacht-parties
ΤΡΙΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Τι κι αν είναι στο μέσον της εβδομάδας η πρώτη αργία της σεζόν; Μπορείτε και πάλι να την γιορτάσετε με ξεχωριστό τρόπο, απολαμβάνοντας lazy brunch on board από την Luxury Yacht Parties, στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Το brunch ημέρα αργίας επιβάλλεται. Αν έχετε, όμως, βαρεθεί τις κλασικές επιλογές, μπορείτε να κατευθυνθείτε νότια, στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά και να το απολαύσετε με θέα τη θάλασσα, μέσα σε σκάφος, στο πλαίσιο των brunch events που ξεκινούν αύριο, αλλά θα καθιερωθούν κάθε Κυριακή για τον Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Στο πλαίσιο του Lazy brunch θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε μηχανοκίνητο σκάφος το οποίο διατίθεται για εκδηλώσεις, μήκους 22 μέτρων, που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, με εσωτερικούς χώρους με ξύλινη επένδυση σκούρου χρώματος που «δένει» αρμονικά με την κεντρική τραπεζαρία και κουζίνα ανοιχτού τύπου στο ίδιο επίπεδο. Εκεί, από τις 11 το πρωί θα σας περιμένει brunch με 45 ευρώ το άτομο, με έναν πλούσιο μπουφέ με επτά διαφορετικές προτάσεις, δύο λαχταριστά smoothies καθώς και καφέδες εσπρέσο και γαλλικό.

Ακόμη, σαν happening θα υπάρχει η δυνατότητα του live cooking, ενώ τέσσερις τυχεροί τυχεροί θα μπορούν να παρακολουθούν από προνομιακή θέση την προετοιμασία του brunch.

Αν όλο αυτό σας ακούγεται σαν ενδιαφέρουσα ιδέα για την αργία της 28ης Οκτωβρίου, κάντε προ-κράτηση καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμό θέσεων.

Η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον Covid-19 θα τηρηθεί αυστηρά, ενώ εντός του σκάφους θα βρείτε γραπτές οδηγίες εντός του σκάφους για την εφαρμογή μέτρων ατομικής προστασίας και αντισηπτικό διάλυμα. Πριν την επιβίβαση στο σκάφος απαραίτητη είναι η συμπλήρωση του έντυπου δήλωσης υγείας και θα γίνεται θερμομέτρηση με ανέπαφη συσκευή.

Info
Lazy brunch on board
Μαρίνα Αγίου Κοσμά
στις 28/10 στις 11.00
210 722 0005, 694 32 13658 [email protected]