Amber Athens: ο νέος all-day προορισμός του κέντρου

amber-athens
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ένα νέο concept urban restaurant bar άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να μας βοηθήσει να αποδράσουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, όλες τις ώρες της ημέρας.

Στην καρδιά της Αθήνας, στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους, το Amber Athens ήρθε να κάνει τη δική του πρόταση για φαγητό, καφέ ή ποτό, αναλόγως τις ορέξεις.

Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Μιχάλη Παπαδάκη και τον επιχειρηματία Αναστάσιο Τόλια, ο ιδιαίτερος αυτός χώρος δημιουργεί ένα περιβάλλον κατάλληλο για κάθε είδους εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση, για καφέ ή φαγητό, για κοκτέιλ και παρεΐστικες καταστάσεις. Τα εξωτερικά φιμέ του τζάμια κινούν εύκολα το ενδιαφέρον να δει κανείς τι «κρύβει» μέσα του: στοιχεία που παραπέμπουν σε έναν πιο ευρωπαϊκό, λονδρέζικο χαρακτήρα και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που ταιριάζει στο κέντρο της πόλης.

Μπορείτε να το επισκεφτείτε από νωρίς το πρωί για καφέ και brunch, αργότερα για μεσημεριανό και το βράδυ για ρομαντικό δείπνο ή cocktail. Στο μενού του θα βρείτε πιάτα με ελληνικό και μεσογειακό αέρα, με επιρροές από την ευρωπαϊκή κουζίνα, με τα πιάτα ζυμαρικών και τις πίτσες να μην λείπουν από τις επιλογές και τα πιάτα με κρέας, όπως ribeye Black Angus με σωτέ περουβιανή πατάτα και τηγανητά ντοματίνια, αλλά και αρνίσιο κότσι ψημένο σε κενό αέρος για 12 ώρες με ρεβιθάδα Σίφνου, να κυριαρχούν στα κυρίως. 

Κι αν είστε λάτρεις του κρασιού και των spirits, σας περιμένει μία από τις πιο ενημερωμένες κάβες στο κέντρο της Αθήνας, με εξαίρετες επιλογές ετικετών όλων των αποσταγμάτων ανά τον κόσμο. Γνωστοί sommeliers του χώρου ξεχωρίζουν για εσάς τα καλύτερα κρασιά για να συνοδέψουν το γεύμα σας και να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε από την τρελή πραγματικότητα των ημερών.

Info
Amber Athens Resto & Bar
Κολοκοτρώνη 38-40 & Λεωχάρους, 105 62 Αθήνα
210 322 7757
www.amberathens.gr