Το Matsuhisa φέρνει το fine dining στο σπίτι

matsuhisa
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό…

Με το lockdown της εστίασης πιθανόν να νομίζετε ότι θα σας λείψει για τον επόμενο μήνα το fine dining. Λάθος!

Η εμπειρία γεύσης με τη σφραγίδα του Matsuhisa, μία από τις κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις στον κόσμο που ακούει στο όνομα Nobu style japanese κουζίνα, μπορεί να έρθει στο σπίτι σας με ασφάλεια και ταχύτητα, ώστε να έχετε το δικό σας private dining με μοναδικές high-end προτάσεις και φυσικά όλα τα διάσημα πιάτα που έχουν χρίσει το Matsuhisa επίκεντρο της εκλεπτυσμένης γευστικής εμπειρίας. 

Όσοι το έχετε επισκεφτεί, γνωρίζετε ότι έχει βρει τα τελευταία χρόνια τη θέση της στην καρδιά των νότιων προαστίων, προσφέροντας στους φανατικούς γευσιγνώστες μία μοναδική συγχορδία γευστικών συνδυασμών και signature πιάτων. Όσοι δεν έχετε γευτεί τα πιάτα του, είναι ευκαιρία να το δοκιμάσετε στον δικό σας χώρο, σε μια fine-dining εμπειρία που θα πάρει λίγο το μυαλό σας από την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας.

Η υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING, σε αποκλειστική συνεργασία με τη Σπανός ΑΕ εγγυάται την παροχή μιας premium υπηρεσίας delivery service που ανταποκρίνεται στα υψηλά standards του Matsuhisa Athens.


Info
Matshuhisa Athens
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
210 896 0510
ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 18:00-23:00, Κυριακή 14:00-22:00, Δευτέρα κλειστά
www.matsuhisaathens.com