Εσείς μάθατε για το Save One Seat;

estiatorio
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η εστίαση είναι ένας από τους κλάδους που έχουν πληγεί λόγω πανδημίας νέου κορωνοϊού, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και ανεπανόρθωτα. Μπορούμε, άραγε, να βοηθήσουμε ενώ βρισκόμαστε σε lockdown; Μπορούμε!

Το Save One Seat είναι μια νέα δωρεάν πλατφόρμα, με στόχο να υποστηρίξει ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης που σήμερα υφίστανται μια άνευ προηγουμένου κρίση. Αποτελεί πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Global Shapers με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της πλατφόρμας e-table και στην ουσία μας καλεί να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας στέκια και να αγοράσουμε σήμερα vouchers που θα έχουμε την ευκαιρία να εξαργυρώσουμε στο μέλλον, με τη λήξη του lockdown και όταν είμαστε και πάλι ασφαλείς. Τα voucher SOS ισχύουν για 12 μήνες από την αγορά τους και υπάρχει περίπτωση να έχουν παράταση ισχύος εάν το απαιτεί η εξέλιξη του COVID-19 και η λήψη επιπρόσθετων περιοριστικών μέτρων.

Μόλις αγοράσετε το SOS voucher, το ποσό που πληρώνετε θα πιστωθεί σε λίγες ημέρες στον λογαριασμό της επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο το μαγαζί της επιλογής σου θα έχει άμεση ρευστότητα για να ξεκινήσει ξανά να λειτουργεί.

Μπείτε εδώ και δείτε τις επιλογές σας για καφέ, ποτό ή φαγητό, αγοράστε το δικό σας Voucher και ενισχύστε τον κλάδο, κλείνοντας και τη δική σας θέση για να… γιορτάσετε, όταν όλα είναι πιο ασφαλή.