Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου θα μας κρατήσει παρέα σε αυτό το lockdown

sef-leuteris-lazarou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο αγαπημένος σεφ και ιδιοκτήτης του πολυβραβευμένου Varoulko Seaside στο Μικρολίμανο κατακτά ακόμη μια κοινωνική πλατφόρμα και πλέον μπορούμε να τον βρίσκουμε σε δικό του κανάλι στο youtube, όπου θα μοιράζεται πεντανόστιμες θαλασσινές συνταγές και προτάσεις κατά το lockdown, αλλά και μετά.

Ο ιδιαιτέρως αγαπητός σεφ στο αθηναϊκό κοινό, Λευτέρης Λαζάρου, σε αυτή την καραντίνα (αλλά και με το πέρας της) δεν θα μας αφήσει μόνους. Από την Πέμπτη 12/11 ξεκίνησε ήδη να μαγειρεύει «Με το Μάτι Γαρίδα» και να μας δείχνει τις πολύ ιδιαίτερες και πεντανόστιμες συνταγές του, με έξτρα χρήσιμες μαγειρικές πληροφορίες, μέσα από τις σελίδες του σε facebook, Instagram και στο νέο του κανάλι στο Youtube. Η πρώτη του συνταγή ήταν μπαρμπούνια φιλέτο στο τηγάνι με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο που θα βρείτε εδώ.

Ο ίδιος αναφέρει: «Φίλες και φίλοι, απ’ το καλοκαίρι ήδη, "μαγείρευα" ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media και το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου. Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω  να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου "ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ", εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!»

Κάτι μας λέει ότι αυτό το lockdown θα είναι λίγο πιο νόστιμο!

Δείτε το τρέιλερ εδώ.