Μεταφέρεται η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020

kafes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Για τις 17 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020, ενώ η Κλειστή Συνάντηση των εταιρειών καφέ με θεσμικούς φορείς θα διεξαχθεί κανονικά, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας στη χώρα μας, η διεξαγωγή της Τελετής Απονομής των Coffee Business Awards 2020, των μοναδικών Επιχειρηματικών Βραβείων για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης, μεταφέρεται για τις 17 Δεκεμβρίου 2020. Να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Coffee Business Awards 2020, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά (διαδικτυακά) η διεξαγωγή της Κλειστής Συνάντησης μεταξύ θεσμικών φορέων και στελεχών του κλάδου του καφέ με θέμα «Η πανδημία και η επόμενη μέρα για την αγορά της καφεστίασης». Σκοπός της κλειστής συνάντησης είναι να συζητηθούν τα προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία και να διαμορφωθούν προτάσεις και για το μέλλον του κλάδου. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών του κλάδου του καφέ που συμμετέχουν στα Coffee Business Awards 2020, καθώς και εκπρόσωποι των μεγάλων χορηγών της διοργάνωσης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τους εξής θεσμικούς εκπροσώπους:

Θόδωρος Σκυλακάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών,

Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Γεν. Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας  Καταναλωτή,

Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.),

Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος, Ελληνική Ένωση Καφέ (ΕΕΚ),

Στέφανος Σακάρος, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (ΣΕΕΚ),

Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Το συντονισμό της συζήτησης θα κάνει ο Δημοσιογράφος και Head of Content της ethosMEDIA, κ. Χρήστος Κώνστας, ενώ τα συμπεράσματα της συνάντησης θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση της Τελετής Απονομής των Coffee Business Awards 2020, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 (ώρες διεξαγωγής: 13.00-18:00). Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Τελετής Απονομής των Coffee Business Awards 2020 θα ανακοινωθεί αναλυτικά τις επόμενες μέρες.

Τα Coffee Business Awards διοργανώνονται φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Coffee & Brunch Magazine & το coffeemag.gr και τελούν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ (ΕΕΚ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας.

Info
coffeebusiness.ethosawards.eu
Facebook
LinkedIn
YouTube