Το Winter Garden της Μεγάλης Βρεταννίας μεταφέρεται στο σπίτι σας

teameaway-winter-garden
ΤΡΙΤΗ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το γνωστό Απογευματινό Τσάι του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία έρχεται να σας φτιάξει το κέφι στο σπίτι σας.

Ο καιρός προστάζει τσάι κι αν θέλετε να το απολαύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με λίγο αέρα Μεγάλης Βρεταννίας, μπορείτε πολύ εύκολα να φέρετε το αγαπημένο Winter Garden στο σπίτι σας, μέσω της υπηρεσίας teameaway.

Ο executive chef Αστέριος Κουστούδης έχει δημιουργήσει για εσάς μια εκλεκτή επιλογή από αλμυρά εδέσματα, συνοδευτικά και επιδόρπια σε συνδυασμό με τα αυθεντικά αρώματα τσαγιών του Arnaud Larher, Meilleur Ouvrier de France, για όσους θέλουν να μεταφέρουν κάτι από την αίσθηση του ξενοδοχείου στο σπίτι τους.

Στον κατάλογο θα βρείτε πολλές λαχταριστές επιλογές, όπως μπριός βουτύρου με καπνιστό σολομό,τυρί κρέμα και αγγούρι, καβούρι King Crab σε ψωμί ολικής άλεσης με λιναρόσπορο, φρεσκοψημένα σκονς αμυγδάλου με κορινθιακή σταφίδα με εποχιακές μαρμελάδες και clotted cream και φυσικά επιδόρπια όπως choux με κρέμα και πραλίνα από φιστίκι Αιγίνης, biscuit bitter σοκολάτας με crémeux βατόμουρο και μους bitter σοκολάτας 62%. Στα συνοδευτικά θα βρείτε κέικ πορτοκάλι με μαρμελάδα πορτοκάλι, ginger cookies με σοκολάτα γάλακτος, cannelés de Bordeaux με βανίλια και ρούμι και κέικ λεμόνι με γλάσο από λικέρ Limoncello.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας καθημερινά από τις 11.00 έως τις 19.00 και να την παραλάβετε μέσα σε μια ώρα από το Concierge του ξενοδοχείου.

Info
https://www.gbcornergifts.com/el/more-experiences
210 3330748