Κρασί και spirits στο σπίτι σας από την Cava Vegera

cava-vegera
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Με νέα ιστοσελίδα για να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον κόσμο των κρασιών και των spirits, η Cava Vegera υπόσχεται να κάνει την καραντίνα λίγο πιο ξέγνοιαστη, με καλό κρασί κατευθείαν από την κάβα της στο ποτήρι σας.

Έχοντας αποδείξει τα τελευταία 14 χρόνια την αγάπη της για το καλό κρασί και την ποιότητα στη γεύση, με έμφαση πάντα στη γνώση και τη λεπτομέρεια, η Cava Vegera συνεχίζει να σας φροντίζει και στην καραντίνα. Μέσω του νέου της site μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις επιλογές σε κρασιά (ερυθρά, λευκά, ροζέ, αφρώδη, χωρίς αλκοόλ, παλιές σοδειές, ανεξερεύνητη Ελλάδα κ.ά), μπίρες, ποτά, ουίσκι και σαμπάνιες και να κάνετε τη δική σας επιλογή, η οποία θα σας αποσταλεί εύκολα και άμεσα στο σπίτι.

Κι αν δεν ξέρετε τι να διαλέξετε, μπορείτε να συμβουλευτείτε την ομάδα της Cava Vegera, η οποία είναι πρόθυμη να σας δώσει τις γευστικές κατευθύνσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Οι άνθρωποι της Cava Vegera, άλλωστε, επιδιώκουν να μοιράζονται τη γνώση τους και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε νέα κρασιά, δίνοντας πάντα έμφαση στους οινοποιούς και τους παραγωγούς κι όχι μόνο στα brands.

Με ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε γούστο και τσέπη, με πάνω από 1300 ετικέτες σε κρασί και 700 ετικέτες σε ποτά, αναζητήστε αυτό που σας ταιριάζει, από οικονομικά μέχρι σπάνια κρασιά και ιδιαίτερα spirits, και λάβετέ το στην πόρτα σας όπου κι αν βρίσκεστε από τα καταστήματα της Βούλας και της Γλυφάδας ή στείλτε το ως δώρο, ενόψει των εορτών.

Συνεχίστε να... τσουγκρίζετε στην υγειά σας και από το σπίτι, με την εγγύηση της Cava Vegera.

Info
Cava Vegera
Βασ. Παύλου 61 & Ποσειδώνος 11, Βούλα, 211 0125700
Λ. Α. Παπανδρέου 130, Γλυφάδα, 210 9646635
https://cavavegera.gr