Το NJV Athens Plaza ετοιμάζει γιορτινό catering στο σπίτι

xristougenniatiko-trapezi
ΤΡΙΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μια και φέτος τα Χριστούγεννα ρεβεγιόν και οι έξοδοι θα εκλείψουν και οι γιορτές αναμένεται να μας βρουν στο σπίτι, δείτε πώς να τις κάνετε πιο γευστικές, με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας του NJV Athens Plaza.

Τι θα λέγατε αν αυτές τις ιδιαίτερες γιορτές που η πανδημία θα μας περιορίσει στο να τις γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε, μπορούσατε να έχετε στο σπίτι σας εκλεπτυσμένες γεύσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με την υπογραφή του NJV Athens Plaza;

Φέτος, η έμπειρη ομάδα της Υπηρεσίας Catering του Ξενοδοχείου θα φροντίσει τα εορταστικά εδέσματα του τραπεζιού σας, με στόχο να τα απολαύσετε από την ασφάλεια του σπιτιού σας και να ξαναθυμηθείτε πώς είναι να υπάρχει μια γκουρμέ διάσταση στο πιάτο σας.

Στον κατάλογο του γιορτινού catering του NJV Athens Plaza θα βρείτε πλούσιες επιλογές σε σούπες, όπως βελουτέ κάστανου, παρμαντιέ σούπα με τραγανό μπέικον, αλλά και σούπα με κρέμα κολοκύθας, με άρωμα κόλιανδρου και κατίκι Δομοκού (9 ευρώ η μερίδα), αλλά και τρία είδη ορεκτικών όπως τάρτα κολοκύθας για 6 άτομα, Quiche Lorraine με μανιτάρια για 6 άτομα και λαχανοντολμάδες.

Σας περιμένουν επίσης 5 διαφορετικές σαλάτες για να διαλέξετε, ανάμεσα στις οποίες θα βρείτε την πολύ ιδιαίτερη με βασιλικό καβούρι Αλάσκας σε σαλατικά, μάνγκο και σάλτσα λεμονόχορτου, αλλά και την πιο χριστουγεννιάτικη πράσινη σαλάτα με ρόδι, καρύδια και σάλτσα βινεγκρέτ από εσπεριδοειδή.

Οι επιλογές στα κυρίως είναι 6 και περιλαμβάνουν χοιρινό φρικασέ με σταμναγκάθι, μοσχαράκι σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με κρεμμυδάκια και μανιτάρια, με πουρέ γλυκοπατάτας, αγριογούρουνο με σύκα και δαμάσκηνα, με πουρέ μελιτζάνας, γαλοπούλα γεμιστή με πατάτες, όλα από 11 έως 14 ευρώ. Ωστόσο υπάρχει και η επιλογή ολόκληρης παραδοσιακής ψητής γαλοπούλας 4 κιλών με γέμιση, πατάτες και σάλτσα φραγκοστάφυλο (150 ευρώ), όπως και ολόκληρου ψητού γουρουνόπουλου με πατάτες φούρνου (200 ευρώ).

Στα επιδόρπια θα βρείτε προφιτερόλ, χριστουγεννιάτικους κορμούς, ποικιλία από παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, δίπλες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και βασιλόπιτα, ενώ δεν λείπουν και οι επιλογές σε αρτοποιήματα όπως χριστόψωμο και μαύρο ψωμί με μέλι και καρύδια.

Το NJV Athens Plaza αποτελεί ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που πιστοποιήθηκαν από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος με το Εθνικό Σήμα Health First το οποίο επιβεβαιώνει ότι το Ξενοδοχείο τηρεί τα επίσημα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου έναντι του COVID-19 και συνεχίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του. Είναι πιστοποιημένο με HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points), μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο εντοπισμού και διαχείρισης κινδύνου που σχετίζεται με την ασφάλεια των τροφίμων.

Info
NJV Athens Plaza
www.njvathensplaza.gr
210 3352400