Τα εστιατόρια nice n easy φροντίζουν το ανοσοποιητικό μας και στο lockdown

nice-n-easy-easy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Με τα εστιατόρια να παραμένουν κλειστά έως τις 7 Ιανουαρίου μετά τη νέα παράταση του lockdown, οι ντελίβερι προτάσεις συνεχίζονται και τα nice n easy του Κολωνακίου και της Κηφισιάς κάνουν τη δική τους πρόταση.

Συνδυάζοντας τόσο γεύση, όσο και θρεπτική αξία, τα εστιατόρια nice n easy συνεχίζουν την καλή δουλειά και εν μέσω lockdown και πανδημίας -όπως άλλωστε μας έχουν μάθει- με στόχο να μας παράσχουν απόλαυση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας με ένα τηλεφώνημα.

Αυτό συμβαίνει με το νέο μενού Boost Your Immune που περιλαμβάνει απολαυστικά πιάτα για δυνατό ανοσοποιητικό, κάτι που άλλωστε χρειαζόμαστε αυτή την εποχή, περισσότερο από ποτέ.

Στο πλαίσιο του μενού, μπορείτε να δοκιμάσετε το THE FRANK SINATRA, δηλαδή Τagliata μόσχου black Angus USA (hormone-free) με ρίζες ψητές και σάλτσα chimichurri ή λάδι τρούφας, με βιταμίνες Α, C, Κ, B12, B6, φώσφορο, κάλλιο, σελήνιο, ασβέστιο, μαγγάνιο και πολλά άλλα θρεπτικά στοιχεία.

Το THE SEAN CONNERY με την ολοκαίνουργια συνταγή του υπόσχεται να σας κάνει να απολαύσετε τρυφερό σολομό φούρνου μαρινέ με ras el hanout και κρούστα από κινόα σε πουρέ bio γλυκοπατάτας, με βιταμίνες Α, D, Ε, B1, B5, B6, φώσφορο, σελήνιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο.

Το SUPER FOOD BOWL περιλαμβάνει kale, παντζάρια, αβοκάντο, πίκλα τζίντζερ, κουρκουμάς, πιπέρι καγιέν, φύτρες φακής, κινόα και ταχίνι με θυμάρι, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, C, Ε, σίδηρο και φολικό οξύ, ενώ το ZORBA THE GREEK που μοσχοβολά Ελλάδα, περιέχει σταμναγκάθι, φαγόπυρο, λιναρόσπορο, γαλοπούλα fessa tacchino, αυγό βραστό, κριθαροκούλουρα, γραβιέρα Κρήτης και ελαιόλαδο με άρωμα μανταρίνι.

Αν επιθυμήσετε επιδόρπιο, το THE GAVRAS SECRET είναι ό,τι πρέπει με pancakes από βρόμη με πρωτεΐνη γάλακτος, κανέλα, καρύδια, μέλι θυμαριού ή φυστικοβούτυρο, blueberries και μήλο, με βιταμίνες B, C, E, B1, B6, Ω3, Ω6, φώσφορο, μαγγάνιο, χαλκός, σίδηρο, σελήνιο.

Δείτε περισσότερα για το μενού εδώ και κάντε τη δική σας υγιεινή και απολαυστική επιλογή.