Γιορτές στο σπίτι με τη Μεγάλη Βρεταννία

megali-bretannia
ΤΡΙΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ο σεφ Αστέριος Κοστούδης ετοίμασαν 5 ιδιαίτερα μενού 6 ατόμων που έχουν σκοπό να φέρουν γιορτινό άρωμα στο τραπέζι μας τις ημέρες των γιορτών (κι όχι μόνο).

Τα περιοριστικά μέτρα συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα και οι γιορτές θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο φέτος. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε και τις γεύσεις των Χριστουγέννων. Αν δεν το έχετε πολύ με τη μαγειρική και τα τραπέζια ή αν απλώς θέλετε να το αφήσετε στους ειδήμονες, όπως στον βραβευμένο executive chef της Μεγάλης Βρεταννίας, Αστέριο Κουστούδη, τότε μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα 5 προτεινόμενα μενού, το καθένα για διαφορετικά γούστα.

Στο χορτοφαγικό μενού θα βρείτε σπιτική πρασόπιτα, αλλά και ζυμαρικά candele γεμιστά με σπανάκι, γκοργκοντζόλα, μανιτάρια και τρούφα, ενώ οι πιο παραδοσιακοί θα προτιμήσουν αρνάκι γάλακτος στη γάστρα ως κυρίως μαριναρισμένο με γιαούρτι, πατάτες φούρνου και δεντρολίβανο, από το παραδοσιακό μενού.

Οι ψαροφάγοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι με το ψητό ψάρι ημέρας με χόρτα εποχής από το Fish menu, ενώ στο κλασικό μενού στο κυρίως πρωταγωνιστεί σιγομαγειρεμένο μοσχάρι με κρασί Βουργουνδίας και μανιτάρια του δάσους. Τέλος, το premium μενού περιλαμβάνει ψητό καρέ από μοσχάρι γάλακτος με σπαράγγια, πατάτες ντοφινουάζ με πράσο και τρούφα και σάλτσα μπεαρνέζ και πράσινου πιπεριού.

Όλα τα μενού απαρτίζονται από τρία πιάτα, εκτός του χορτοφαγικού που περιλαμβάνει τέσσερα και οι τιμές κυμαίνονται από 270 έως 390 ευρώ για 6 άτομα.

Δείτε τα μενού εδώ και επικοινωνήστε καθημερινά από τις 11.00 έως τις 20.00 στο 210 33 30 748 για να κάνετε την παραγγελία σας.