Αφού δεν πάμε εμείς στο IT, έρχεται αυτό σε εμάς

it-restaurant
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η συνολική well being εμπειρία της Σκουφά, το IT Restaurant, μεταφέρεται πλέον αυτούσια στον χώρο σας.

To IT, μέλος της The IT Company, μαζί με το Canal Café, B&E Goulandris Café-Restaurant και το IT Catering, από την πρώτη ημέρα που άνοιξε στην Σκουφά είχε μια απλή αποστολή και στόχο: να προσφέρει θρεπτικό φαγητό εξαιρετικής γεύσης, υψηλής ποιότητας και απόλυτης φρεσκάδας με εμμονική προσοχή στην λεπτομέρεια και την εξυπηρέτηση –δεν επιλέχθηκε άλλωστε τυχαία στα top10 all-day restaurants από το Restaurant 100 Greece. Αυτή την boutique food service εμπειρία, την οποία αποδεδειγμένα δημιούργησε και καλλιέργησε δημιουργώντας ένα πιστό κοινό στο κέντρο της Αθήνας, την μεταφέρει αυτούσια και στον χώρο σας με τις Delivery Υπηρεσίες του.

Με θεμελιώδεις αρχές και κανόνες την ποιότητα, την ταχύτητα, την φρεσκάδα, τη νοστιμιά και την συνολική σπιτική φροντίδα σε όλα τα επίπεδα, το IT διαβεβαιώνει πως:

  • Οτιδήποτε διανέμει, δεν παράγεται μαζικά. Το φαγητό δεν καταψύχεται, δεν προψήνεται, δεν διπλοτηγανίζεται
  • Τηρούνται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα
  • Χρησιμοποιούνται οικολογικές συσκευασίες

Στις τρεις «Υπηρεσίες» του IT περιλαμβάνεται:

Delivery: Έρχεται στον χώρο σας το μενού του IT, με ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα, επιμέλεια και προσοχή, αφού κομμάτι της φιλοσοφίας του IT είναι η πίστη πως οι εντυπώσεις κερδίζονται τόσο από την ποιότητα, όσο και από το συνολικό εστιατορικό τελετουργικό. Δείτε το μενού εδώ

Take ’n Bake: Πιάτα λαχταριστά (μη – μαγειρεμένα), παρασκευασμένα την ίδια ημέρα με ολόφρεσκα ποιοτικά υλικά, χωρίς ίχνος συντηρητικών. Σπιτικές συνταγές και νοστιμιά χωρίς κουραστικές και χρονοβόρες διαδικασίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βάλετε στο φούρνο για μερικά λεπτά. Στα πιάτα της υπηρεσίας θα βρείτε:

  • Λαζάνια με Σπανάκι και ricotta cheese: Με λαζάνια, με φρέσκο σπανάκι, άνηθο, δυόσμο, κρεμμυδάκι, σπιτική μπεσαμέλ, τυρί ricotta, παρμεζάνα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
  • Cheesy Chicken Λαζάνια: Με λαζάνια, σάλτσα τομάτας, σπιτική μπεσαμέλ, μείγμα τυριών (έμμενταλ, μοτσαρέλα, μετσοβόνε, παρμεζάνα) και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
  • Λαζάνια Bolognese: Με λαζάνια, σάλτσα bolognese, σπιτική κρέμα μπεσαμέλ, μείγμα τυριών (παρμεζάνα, καπνιστό Μετσοβόνε, γραβιέρα).

Festive Menu (με προ – παραγγελίες από 14/12/20 έως 9/1/21): Για τις φετινές γιορτές, αν θέλετε να απολαύσετε ένα μενού εστιατορικής ποιότητας στην άνεση και θαλπωρή του σπιτιού σας, χωρίς το παραμικρό άγχος και ταλαιπωρία προετοιμασιών, το χριστουγεννιάτικο μενού το IT είναι μελετημένο με ιδιαίτερη φροντίδα, με γεύση και άρωμα εορτών. Στο μενού θα βρείτε βελουτέ σούπες κολοκύθας, σελινόριζας και κάστανου, τρεις επιλογές σε ζυμαρικά φούρνου (δείτε παραπάνω) και φυσικά κυρίως όπως γαλοπούλα με παραδοσιακή γέμιση, χοιρινό με δαμάσκηνα και κάστανο και μοσχαρίσια χτένια με μανιτάρια porcini. Από το μενού δεν λείπουν οι σαλάτες και τα επιδόρπια για να ολοκληρώσετε το εορταστικό γεύμα σας.

Καθώς όλα τα πιάτα είναι μαγειρεμένα αυθημερόν και ο αριθμός των μενού περιορισμένος, μην παραλείψετε να κάνετε προ-παραγγελία αρκετές ημέρες πριν, για να εξασφαλίσετε το εορταστικό γεύμα σας.

Info
IT Restaurant/ The IT Company
Σκουφά 29, Κολωνάκι
210 3635773, 2107235813