Το Blends προτείνει το δικό του χριστουγεννιάτικο μενού

blends
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Με ένα τηλεφώνημα, το αγαπημένο bar-restaurant των νοτίων προαστίων θα μεταφέρει τη δική του εορταστική γαστρονομική εμπειρία στο σπίτι σας για τα Χριστούγεννα.

Αν είχατε ονειρευτεί γκουρμέ Χριστούγεννα για φέτος, δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από το όνειρο! Το Blends της Γλυφάδας μπορεί να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα με το δικό του εορταστικό μενού, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα των Χριστουγέννων στην άνεση του σπιτιού σας.

Έχοντας ξεκινήσει πρόσφατα υπηρεσίες delivery και take away, το Blends αναλαμβάνει να ετοιμάσει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, προτείνοντας ένα άκρως εορταστικό family-style μενού για όλα τα γούστα, με πεντανόστιμες επιλογές και εκλεκτές πρώτες ύλες δια χειρός του σεφ Κωνσταντίνου Λώλα, το οποίο συνδυάζει την παράδοση με τις μοντέρνες τεχνικές.

Τα ορεκτικά περιλαμβάνουν απολαυστική κρεατόπιτα με σπιτικό φύλλο, μανιτάρια Portobello με γαρίδες ραγού και βελούδινη μπεσαμέλ, ενώ για κυρίως πιάτο μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ γαλοπούλας με παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γέμιση, γλυκοπατάτα με ξινόμηλα, σιρόπι σφενδάμου και σάλτσα gravy ή εναλλακτικά γουρουνοπούλα με γραβιέρα, ρίζες λαχανικών a la bourginon και σάλτσα πόρτο. 

Ο επίλογος γράφεται γλυκά είτε με μιλφέιγ με καραμελωμένη σφολιάτα, αρωματική κρέμα βανίλιας και φράουλες ή με Choco “Mont-Blanc” για τους λάτρεις της σοκολάτας, με μαρέγκα, μους σοκολάτας, πουρέ κάστανου και σάλτσα anglaise.

Info
Blends
2111821711
προ-παραγγελίες καθημερινά από τις 09:00 έως τις 23:00
κόστος 47€ το άτομο