Τα κοκτέιλ της Πρωτοχρονιάς έρχονται στο σπίτι σας

kokteil-xristougenna-protoxronia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ετοιμάζεστε για μεσημεριανό ρεβεγιόν με λίγους και εκλεκτούς; Ή μήπως θέλετε να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά τσουγκρίζοντας με το ταίρι σας –ή με τον… καθρέφτη σας- το αγαπημένο σας κοκτέιλ; Όπως και να ‘χει, ακόμη κι αν δεν έχετε παρέα στο σπίτι, θα έχετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ για να πιείτε στην υγειά σας, χωρίς να χρειαστεί να το φτιάξετε εσείς.

Μήπως ένα Aperol Spritz θα ήταν ό,τι πρέπει για να υποδεχτείτε το νέο έτος, αλλά δεν έχετε τα υλικά για να το φτιάξετε; Κανένα πρόβλημα, αφού τα κοκτεϊλάδικα βρίσκονται επί ποδός αυτό το διάστημα για να μας φέρουν στην πόρτα μας το αλκοόλ που χρειαζόμαστε για τις γιορτές, στη μορφή που το χρειαζόμαστε. Κλασικά και signature κοκτέιλ, όλα μπορούν να φτάσουν στο χώρο σας πολύ εύκολα, μέσω των εφαρμογών διανομής φαγητού και ποτού που κυκλοφορούν.

Μέσα στη λίστα με αγαπημένα κοκτεϊλάδικα που κάνουν ντελίβερι, θα βρείτε το Tyco, το οποίο παρέχει και προσφορές σε Aperol Spritz, ενώ κάνει και τις δικές του signature προτάσεις, με κρύα και ζεστά κοκτέιλ, αλλά και long drinks, από τα υποκαταστήματά του σε Αθήνα, Νέα Σμύρνη και Χαλάνδρι.

Το Flask Cocktails φέρνει επίσης τα αγαπημένα σας κοκτέιλ στην πόρτα σας, κάνοντας τη δική του χριστουγεννιάτικη πρόταση με το White Russian (Finlandia vodka from Finland, coffee liqueur, sour cream) και το Gingerbread Martini (Ketel one vodka, Baileys irish cream liqueur, gingerbread syrup & whipped cream).

Tο Barro Negro στην πλατεία Κλαυθμώνος σας εγγυάται κλασικά και μη κοκτέιλ, αλλά και kit για να τα φτιάξετε μόνοι σας, που περιλαμβάνει ακόμη και τα παγάκια ή το αλάτι που θα χρειαστείτε.

Αν μη τι άλλο, θα έχετε να τσουγκρίσετε στη νέα χρονιά κάτι περισσότερο από νερό και μπίρα!