5 εστιατόρια για να παραγγείλετε ψάρι

psari-fagito
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Σας αρέσει το ψάρι, αλλά το προτιμάτε μαγειρεμένο στο πιάτο, από το να χρειαστεί να διαχειριστείτε εσείς εντόσθια, κόκκαλα και ψήσιμο; Σας καταλαβαίνουμε. Γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε τα εστιατόρια που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση -κι εσείς αυτά.

Ψαράκια και θαλασσινά
Με εστιατόρια σε Βάρη, Γλυφάδα, Χαλάνδρι και Κηφισιά εξυπηρετούνται πολλές περιοχές και στο μενού του θα βρείτε από φρέσκια ψαρόσουπα με μπακαλιάρο και κοκκινόψαρο, μέχρι τσιπούρα σχάρας, γαύρο μαρινάτο, καπνιστό σκουμπρί, καβουροσαλάτα κ.ο.κ., σε μεγάλες μερίδες και σχετικά οικονομικές τιμές.

Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου

Με φιλοσοφία το «ποιοτικό ψάρι για όλους», τα εστιατόρια Μπαρμπουνάκι -δια χειρός Παπαϊωάννου- εγγυώνται αυθεντική ψαροφαγία σε προσιτή τιμή. Στο μενού του θα βρείτε σαρδέλα φιλέτο ψητή, λαβράκι μαρινάτο, ψαρόσουπα βελουτέ με πεσκανδρίτσα, πέστροφα καπνιστή, φιλέτο χέλι καπνιστό και πολλές ακόμη θαλασσινές επιλογές που θα σας ανοίξουν την όρεξη.

Fish Point

Το Fish Poίnt σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε ψάρια ελεύθερης αλιείας, όπως τσιπούρα, φαγκρί, συναγρίδα, ξιφίας κ.ά., να απολαύσετε φιλέτα ψαριών, ψαρόσουπα, μπιφτέκια θαλασσινών, αλλά και ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρι ημέρας, αναλόγως τα γούστα. 

Fish Market
Το δημοφιλές ψαροφαγείο στη Δορυλαίου φημίζεται για τα ολόφρεσκα ψάρια του αλλά και για τα προσεγμένα ορεκτικά, τις σούπες, τις φρέσκες σαλάτες και τα εμπνευσμένα κυρίως του. Σας έπιασε μια λιγούρα για μυλοκόπι, για ψητή τσιπούρα ή μήπως για σολομό; Το Fίsh Market είναι εδώ για εσάς.

Ψαροχώρι

Ο λόγος που η Τσόχα μυρίζει λίγο… θάλασσα είναι το συμπαθητικό αυτό εστιατόριο στους Αμπελοκήπους, στο μενού του οποίου θα βρείτε λιγοστά, αλλά εκλεκτά κυρίως. Μπορείτε να ξεκινήσετε με καρπάτσιο λαβράκι και με καπνιστό σκουμπρί και στη συνέχεια να επιλέξετε από τα ψάρια ημέρας σε κρούστα αλατιού ή σε σχάρα, να δοκιμάσετε σφυρίδα με πράσο και σέλινο και να απολαύσετε αγιορείτικο μπακαλιάρο, μεταξύ άλλων.