Το Aleria έρχεται στο σπίτι σας το Σαββατοκύριακο

aleria
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Το εκλεκτό εστιατόριο του Κεραμεικού ξεκινά το AleriaWeekend at Home και σερβίρει το τραπέζι του Σαββατοκύριακου στην άνεση του σπιτιού μας.

Οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές αυτή την περίοδο, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει από το να απολαύσουμε τις δημιουργίες αγαπημένων σεφ, αφού έχουμε τη δυνατότητα να τις παραλάβουμε στο σπίτι μας.

Στο πλαίσιο αυτό και σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί η φιλόξενη ατμόσφαιρα του Aleria στον χώρο των καλεσμένων του, το εστιατόριο προσφέρει κάθε Σαββατοκύριακο ένα διαφορετικό μενού που υπογράφει ο σεφ Γκίκας Ξενάκης, με στόχο πάντα τον ίδιο: Να είναι το φαγητό ευγενικό, όμορφο και να προσφέρει θαλπωρή. Να είναι το γεύμα μια ευκαιρία για επικοινωνία, για να βρεθούν αγαπημένα πρόσωπα γύρω από το τραπέζι.

Στο μενού εξακολουθεί να κυριαρχεί η δημιουργικότητα, η παράδοση και η εξέλιξη, με σταθερή πίστη στις τοπικές γεύσεις και την εποχικότητα. Το κόστος του είναι 40 ευρώ και για το Σαββατοκύριακο 22-24/1 θα μπορείτε να απολαύσετε προζυμένιο ψωμί ολικής άλεσης με χειροποίητο βούτυρο και 5 πιάτα όπως σαλάτα με ρεβίθια, ψητή κολοκύθα, λάχανο, απάκι και τριμένη φέτα με δυόσμο, βελούδινη σούπα από topinambur, ψητά μανιτάρια και κρέμα αρωματισμένη με καφέ, αρνίσιο κότσι μαγειρεμένο με μάραθο και φύλλα λεμονιάς, ψητό μπρόκολο με κρέμα από αρσενικό Νάξου και τραγανά αμύγδαλα, αλλά και πουρέ από κοκκινιστούς γίγαντες. Για επιδόρπιο ο σεφ έχει ετοιμάσει καρυδόπιτα με κρέμα μαστίχας και σάλτσα από βύσσινα.

Το μενού του #AleriaWeekend at Home αποστέλλεται εντός Αττικής ή είναι διαθέσιμο για παραλαβή κατόπιν παραγγελίας. Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στο site του Aleria μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας για το μενού της κάθε εβδομάδας, καθώς και για κάποια έξτρα είδη που βγαίνουν από την κουζίνα ή από την κάβα του.

Info
www.aleria.gr
210 5222633