Burger Fest Home Edition: το πιο γευστικό φεστιβάλ έρχεται στην πόρτα μας

mpergker
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Θυμάστε τότε που πηγαίναμε σε συναυλίες και φεστιβάλ, βλέπαμε γνωστούς και καταλήγαμε να τρώμε ή να χορεύουμε αγκαλιασμένοι; Επειδή, μάλλον, θα αργήσουμε να το ξαναζήσουμε με ασφάλεια, το Burger Fest αποφάσισε να μην μας αφήσει έτσι.

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις παντός είδους έχουν ακυρωθεί, αναβληθεί μέχρι νεωτέρας ή μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Το Burger Fest, όμως, το φεστιβάλ που μας έκανε τα προηγούμενα να χορτάσουμε μπέργκερ για όλα τα γούστα, φέτος έρχεται στο σπίτι μας, από την πλατφόρμα efood.  

Σε μια προσπάθεια αναβίωσης του φεστιβάλ που έχει ήδη ξεκινήσει από τις 28 Δεκεμβρίου, έχουμε την ευκαιρία να διαλέγουμε μπέργκερ από διαφορετικό burger house και σεφ κάθε εβδομάδα και για 12 συνολικά εβδομάδες και να τα παραλαμβάνουμε σπίτι μας, δοκιμάζοντας διαφορετικές γεύσεις και συνδυασμούς κάθε φορά.

Έτσι, οι φίλοι του μπέργκερ θα μπορέσουν να γευτούν το αγαπημένο τους έδεσμα και να δοκιμάσουν τα μπεργκεροπωλεία που τόσο καιρό ήθελαν, κι όλα αυτά στην άνεση του σπιτιού τους, όπου θα τα παραλαμβάνουν με διάφορες εκπλήξεις, προσφορές, δώρα κ.ο.κ.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η ομάδα του Burger Fest είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την παράδοση, έστω και εν μέσω καραντίνας, κι εμείς ανυπομονούμε να ζήσουμε ό,τι πιο κοντινό στο φεστιβάλ, τουλάχιστον από γευστική άποψη.

Info
https://burgerfest.gr/