Από πού να παραγγείλετε θαλασσινά

scorpina
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Θεωρούνται αφροδισιακά και μπορούν να συνθέσουν το ιδανικό ρομαντικό γεύμα, φέρνοντας άρωμα θάλασσας στο τραπέζι σας. Και το καλύτερο; Μπορούν να έρθουν στο σπίτι σας και με υπογραφή, από τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελιών.

Scorpina, Νέο Ψυχικό
Γαρίδες ψητές ή tempura; Καλαμάρι τηγανητό ή ψητό; Μύδια ή καραβιδοουρές; Ό,τι κι αν τραβάει η όρεξή σας θα το βρείτε στον κατάλογο του Scorpina στην καρδιά του Ψυχικού, για να παραγγείλετε θάλασσα στο πιάτο, μέσα από μια μεσογειακή παλέτα θαλασσινών. Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά η ποιότητα είναι εγγυημένη.

Τράτα, Ομόνοια
Επιλογές φουλ του θαλασσινού, με οστρακομακαρονάδες, μύδια αχνιστά, ψητό χταπόδι, mix οστράκων, κριθαρότο σουπιάς και πολλά άλλα, σε καλές τιμές.

Ψαρού, Γλυφάδα
Αν βρίσκεστε στα νότια, η Ψαρού είναι ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν για seafood. Στην κατάλογο θα βρείτε τηγανητό γόνο καλαμαριού, γαριδάκι Αιγαίου, φρέσκα μύδια teriyaki, θράψαλο στη σχάρα και πολλά ακόμη, σε ένα γεύμα που δεν θα σας αδειάσει την τσέπη.

Yannis Kelemenis
Sea Bar, Ηλιούπολη
Εδώ θα βρείτε θαλασσινά με… άποψη από κροκέτα καβουριού μέχρι λαχανοντολμάδες γαρίδας και από καλαμάρι κοντοσούβλι μέχρι μύδια αχνιστά με σάλτσα μουστάρδας για να εντυπωσιάσετε και να εντυπωσιαστείτε.

Fishαλίδες, Χαλάνδρι
Στα βόρεια προάστια, οι Fishaλίδες έχουν πολλούς θαλασσινούς μεζέδες στις επιλογές τους, αλλά και ζυμαρικά/ριζότο με άρωμα θάλασσας, όπως λιγκουίνι θαλασσινών και κριθαρότο καραβίδας.