Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο σπίτι με γεύσεις Μεγάλης Βρεταννίας

grande-bretagne
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Στο πλαίσιο του Let Us Do the Cooking, το εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Μεγάλη Βρεταννία, μας βγάζει από τη δύσκολη θέση και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαγειρεύοντας για εμάς.

Η Ημέρα των Ερωτευμένων είναι ξεχωριστή για πολλά ζευγάρια εκεί έξω και επειδή ο έρωτας περνά από το στομάχι, δεν γίνεται να γιορταστεί χωρίς ένα προσεγμένο δείπνο. Γι’ αυτό, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία δημιουργεί ειδικά γι’ αυτή την ημέρα την πιο κομψή γαστρονομική εμπειρία.

Γιορτάστε την ξεχωριστή αυτή ημέρα στην άνεση του σπιτιού σας και απολαύστε ένα αυθεντικό ρομαντικό δείπνο για δύο (120 ευρώ για 2 άτομα), το οποίο θα ετοιμάσει αποκλειστικά για εσάς η εξαιρετική ομάδα των σεφ του ιστορικού ξενοδοχείου. Υποδεχτείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο με φρεσκοψημένα μπλινίς, πατέ καπνιστού σολομού και γαρίδες με περγαμόντο και τζίντζερ. Για πρώτο πιάτο απολαύστε μια εξαιρετική σούπα κάστανο με κρέμα αμαρέτο, στη συνέχεια προσούτο San Daniele, μοτσαρέλα ‘di bufala’, ραντίτσιο και ψητό μάνγκο και η εμπειρία απογειώνεται με το τρυφερό φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος, ραγού μανιταριών του δάσους en croute, πουρέ από ψητές ρίζες και λαχανικά εποχής στον ατμό. Τον πιο γλυκό επίλογο σφραγίζει το σοκολατένιο τριαντάφυλλο με μους bitter σοκολάτας, κρέμα καραμέλας και brownies με καρύδι πεκάν.

Για εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γευστική τους εμπειρία, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης προτείνει το Caviar & Champagne Valentine’s menu (180 ευρώ για 2 άτομα), το οποίο σας δίνει την επιπλέον δυνατότητα να απολαύσετε τη γνωστή σαμπάνια Taittinger Brut, καθώς και το μοναδικό Royal Gold Reserve χαβιάρι.

Info
Hotel Grande Bretagne, Αθήνα
Παραγγελίες καθημερινά
11.00-19.00 - 210 3330748