Το Lagom μας δίνει τα ζυμαρικά στο χέρι

lagom
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Έκανε την αρχή στη Νέα Σμύρνη, αναμένεται νέο κατάστημα στο Περιστέρι και το Lagom του σεφ Χρήστου Γλωσσίδη φαίνεται να έρχεται με φόρα στα αθηναϊκά γαστρονομικά δεδομένα.

Σκέφτεστε κάτι πιο απλό και πιο νόστιμο τις βιαστικές ημέρες της καθημερινότητας, από μια pasta στο χέρι ή στο σπίτι, με υπογραφή; Αυτό ακριβώς ήρθε να πραγματοποιήσει το νέο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης που ακούει στο όνομα Lagom και τιτλοφορείται ως “pasta place” για όσους θέλουν να απολαύσουν νόστιμα ζυμαρικά σε takeaway ή ντελίβερι –τουλάχιστον στην παρούσα φάση, μέχρι να ανοίξει η εστίαση.

Πίσω από το εγχείρημα βρίσκεται ο σεφ Χρήστος Γλωσσίδης, τον οποίο γνωρίσαμε από το Master Chef τα προηγούμενα χρόνια, και οι επιλογές είναι αρκετές και οικονομικές, με τις τιμές να φτάνουν μέχρι 7,80 για τη vegan pasta με πένες ολικής άλεσης με φυστικοβούτυρο, γάλα καρύδας, καλαμπόκι baby, μανιτάρια Shiitake και lime, ξεκινώντας από 4,90 για μια απλή napoletana με ντομάτα και βασιλικό. Στο μενού θα βρείτε φυσικά καρμπονάρα, σπαγγέτι με κεφτεδάκια για πιο μαμαδίσιες καταστάσεις, fussili με μανιτάρια porcini και λάδι τρούφας, το κλασικό Mac’n’cheese με καραμελωμένο μπέικον και άλλες ακόμη επιλογές για τους… μακαρονάδες εκεί έξω.

Από το fresh corner μπορείτε να διαλέξετε την αγαπημένη σας σαλάτα μεταξύ Caprese, Caesar’s, σαλάτα με τόνο και ζυμαρικά, αλλά και με τηγανητή μοτσαρέλα με sauce ντομάτας με βασιλικό κι αν έχετε όρεξη για γλυκό, σας περιμένει τιραμισού και cannoli με σοκολάτα ή λεμόνι. Από το μενού δεν λείπουν και κάποια κοκτέιλ για όσους θέλουν να πιουν κάτι στην υγειά τους.

Το Lagom, εκτός από τη Νέα Σμύρνη θα το βρείτε και στις δημοφιλείς πλατφόρμες παραγγελιών.

Info
Lagom
25ης Μαρτίου 25, Πλατεία Νέας Σμύρνης
210 9353403