What the food: νέο πρότζεκτ από την ομάδα του Warehouse

what-the-food
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Με ονομασία που κάνει τους πάντες να χαμογελούν… συνωμοτικά, το What the Food άνοιξε δίπλα στο ΚΠΙΣΝ και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ορέξεις μας για σπιτικό, χειροποίητο comfort food.

Σε μια εποχή που όλα είναι αβέβαια, λίγο comfort food είναι πάντα ευπρόσδεκτο –πόσο μάλλον αν δεν χρειάζεται να το μαγειρέψουμε εμείς. Γι’ αυτό και το What the Food ήρθε την κατάλληλη στιγμή να ικανοποιήσει την επιθυμία μας για πίτσα, μπέργκερ, ζυμαρικά κ.ο.κ., διατηρώντας σπιτική, χειροποίητη διάσταση στις επιλογές του μενού, το οποίο διατίθεται φυσικά μόνο για takeaway και ντελίβερι.

Πίσω από το πρότζεκτ βρίσκεται η ομάδα του Warehouse (Warehouse project-Εξάρχεια, Warehouse CO2-Πλάκα, Warehouse Edge-Καλλιθέα), ενώ το μενού επιμελήθηκε ο σεφ Βασίλης Γεωγλερής. Αξιοποιώντας επιλεγμένη πρώτη ύλη, ο σεφ δημιούργησε ένα comfort μενού με μπέργκερ με χειροποίητο ψωμάκι και μπιφτέκι, panini σάντουιτς, σπιτική, ιταλική πίτσα με χειροποίητη ζύμη 8 τεμαχίων, ζυμαρικά, αλλά και χορτοφαγικές και vegan επιλογές.

Φυσικά δεν λείπουν οι σαλάτες με 4 διαφορετικές επιλογές (ζυμαρικών, Burrata, Caesar’s και σαλάτα του Σεφ), αλλά και λαχταριστά επιδόρπια όπως brownie σοκολάτας με καραμέλα και διαφορετικά calzone με χειροποίητο ζυμάρι, με γεύση snickers, μήλο με κανέλα και φυσικά με σοκολάτα.


Info
What the Food
Πεισιστράτου 4-6, Καλλιθέα
210 9417495