Το Vibo Bistrot ετοιμάζει εμφιαλωμένα κοκτέιλ

vibo-cocktails
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Σε μια εποχή που όλα τα παίρνουμε στο χέρι και φεύγουμε, γιατί να μην έχουμε και τα κοκτέιλ μας σε μπουκάλι to go;

To wine bar-bistrot, Vibo Bistrot, στη Γλυφάδα έκανε την αρχή πριν μερικές ημέρες και πραγματοποίησε την πρώτη διαδικτυακή γευσιγνωσία κοκτέιλ στα χρονικά́ της ελληνικής εστίασης. Συγκεκριμένα, στις 10/2, παρουσίασε για πρώτη φορά τις 4 εποχές μέσα από́ το shaker του Vibo μέσω zoom meeting, στο οποίο οι συμμετέχοντες παρέλαβαν και δοκίμασαν τα εμφιαλωμένα κοκτέιλ, παρακολουθώντας παράλληλα τον Bar Manager και συνιδιοκτήτη του Vibo Bistrot, Παναγιώτη Φράγκο να παρασκευάζει τις 4 συνταγές των κοκτέιλ που συμπεριλαμβάνονται στη νέα λίστα του μαγαζιού και που θα έχουμε σύντομα την ευκαιρία να τα απολαύσουμε στην εμφιαλωμένη τους take-away έκδοση.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο της πανδημίας, οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Vibo είχαν παραλάβει ένα πακέτο που περιείχε ένα custom made ποτήρι και 4 κοκτέιλ που είχαν εμφιαλωθεί τo ίδιο πρωί ειδικά για τους ίδιους προκειμένου να συμμετέχουν στην πρωτότυπη αυτή διαδραστική εμπειρία. Στις 21:00 μ.μ, συνδέθηκαν στο προγραμματισμένο zoom meeting διάρκειας 35 λεπτών και γεύθηκαν πρώτοι 4 επιλεγμένα κοκτέιλ με βάση εκλεκτά ελληνικά προϊόντα που ταιριάζουν με τα αρώματα, τη γεύση και τη διάθεση των τεσσάρων εποχών στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Φράγκος ετοίμασε τα Vibo Spritz, Gin & Tonic, Negroni και Old Fashioned -την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και το χειμώνα αντίστοιχα- στο shaker του Vibo.

Τα 4 κοκτέιλ από την ανανεωμένη λίστα του Vibo Bistrot πολύ σύντομα θα διατίθενται προς πώληση στο εμπόριο στην εμφιαλωμένη τους εκδοχή, ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν δηλαδή για πρώτη φορά στη διαδικτυακή παρουσίαση, στοχεύοντας να εξυπηρετήσουν τους λάτρεις του ποτού και τους νοσταλγούς των bars που καταφεύγουν στο γρήγορο take away εν μέσω πανδημίας.

Info
Vibo Bistrot
Γρηγ. Λαμπράκη 16, Γλυφάδα
FB Vibo Bistot, Instagram @vibobistrot #vibobistrot