Η Audrey Hepburn σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης;

peter-luger-steakhouse
ΤΡΙΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Πώς θα σας φαινόταν να τρώγατε (παρα)δίπλα από την Audrey Hepburn και τον Jimmy Fallon; Το νεοϋορκέζικο Peter Luger Steakhouse το έκανε πραγματικότητα, στο… περίπου, για λόγους ασφαλείας.

Το social distancing έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν θα μας αφήσει τόσο εύκολα, τουλάχιστον όχι για φέτος. Γι’ αυτό και οι επιχειρηματίες της εστίασης ανά τον κόσμο, ψάχνουν τρόπους να το εφαρμόσουν με έναν πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το νεοϋορκέζικο Peter Luger Steakhouse, το οποίο σκέφτηκε κάτι άκρως ευρηματικό.

Όσοι, λοιπόν, επέστρεψαν στο εστιατόριο του Μπρούκλιν, βρέθηκαν προ εκπλήξεως, καθώς στο εστιατόριο είδαν προσωπικότητες όπως η Audrey Hepburn, ο Jon Hamm, ο Jimmy Fallon και ο Al Roker, γνωστός δημοσιογράφος-μετεωρολόγος στην Αμερική, να κάθονται στα τραπέζια στρατηγικά, προωθώντας τα πρωτόκολα ασφαλείας, δημιουργώντας τις σωστές αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών που θα κάθονται οι πραγματικοί πελάτες.

Οι παραπάνω διάσημοι παρευρίσκονταν φυσικά μέσω των κέρινων ομοιωμάτων τους, έπειτα από συνεργασία με το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds New York και έτσι το εστιατόριο μπόρεσε να τηρήσει το 35% περιθωρίου πληρότητας, με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Τα κέρινα ομοιώματα παραχωρήθηκαν από το μουσείο Madame Tussauds την 1η Μαρτίου, ενώ ο Jimmy Fallon επισκέφτηκε ο ίδιος το εστιατόριο και δείπνησε… με τον κέρινο εαυτό του.