Τέσσερα εστιατόρια για να παραγγείλετε μπακαλιάρο-σκορδαλιά

skordalia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Αφού δεν προβλέπεται να αγκαλιάσουμε, να φιλήσουμε και να συναντηθούμε με κόσμο, ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε σκορδαλιά με μπακαλιάρο δίχως αύριο, με αφορμή την 25η Μαρτίου. Κι επειδή θέλουμε να ξεκουραστούμε, θα προτιμήσουμε για άλλη μια φορά την επιλογή του ντελίβερι. Ιδού οι προτάσεις μας.

Δια θαλάσσης, Χαλάνδρι
Με 8 ευρώ έρχεται στο σπίτι σας μια ωραιότατη μερίδα μπακαλιάρο-σκορδαλιά, που μπορείτε να συνδυάσετε με διάφορα ορεκτικά, όπως ψητά λαχανικά, σαλάτα με χόρτα εποχής, χταπόδι ξυδάτο και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας με άρωμα θάλασσας. Info: Κώστα Βάρναλη 12, Χαλάνδρι, 210 6800809.

Ανθελιά, Λαμπρινή
Η Ανθελιά είναι ένα μεζεδοπωλείο που εγγυάται ότι τα ψάρια της είναι φρέσκα και πρώτης διαλογής, ότι χρησιμοποιεί αγνό ελληνικό ελαιόλαδο Μεσσηνίας, ότι τα πάντα παρασκευάζονται με αγνά και φρέσκα υλικά και ότι όλα είναι χειροποίητα και ημέρας. Οι καλύτερες προϋποθέσεις για ένα ωράιο πιάτο μπακαλιάρου σκορδαλιάς, αλλά και για άλλες επιλογές σε ψαρικά και θαλασσινά. Info: Αγησιλάου Γεωργούλια 10, Λαμπρινή, 210 2923320.

Ροζαλία, Εξάρχεια
Η αγαπημένη Ροζαλία δεν απογοητεύει ποτέ με τα παραδοσιακά πιάτα της, από τα οποία δεν θα γινόταν να λείπει η σκορδαλιά με τον μπακαλιάρο. Σας δίνει, μάλιστα, επιλογή συνοδευτικού, ανάμεσα σε βραστά λαχανικά, ταμπουλέ, τηγανητές πατάτες ή ρύζι, για να το απογειώσετε. Info: Βαλτετσίου 59, Εξάρχεια, 210 3802725.

Οι νοστιμιές της Μαίρης, Κυψέλη
Φημίζεται για τα μαγειρευτά της, ενώ από το μενού δεν λείπει ο παραδοσιακός μπακαλιάρος με σκορδαλιά, όπως επίσης και πολλές ακόμη νοστιμιές της κλασικής ελληνικής κουζίνας, που μπορείτε να συνοδέψετε το πιάτο της ημέρας. Info: Πλατεία Αγίου Γεωργίου, 210 8213136.