The DeliFair by EXPOTROF: τι συνέβη στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών

ellinika-proionta-elliniki-kouzina
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η πιο γευστική έκθεση πραγματοποιήθηκε, λόγω συνθηκών, διαδικτυακά και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Αποτέλεσε την πρώτη online έκθεση τροφίμων και ποτών και φαίνεται ότι το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, επιτυχία έπειτα από την ένθερμη ανταπόκριση των επιχειρηματιών και παραγωγών του κλάδου. Ο λόγος για την The DeliFair by EXPOTROF, που έφερε κοντά τους έλληνες παραγωγούς με τους επαγγελματίες του κλάδου από 1 έως 12 Μαρτίου και για δυο εβδομάδες φιλοξένησε στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα 215 παραγωγούς, 2.500 προϊόντα, 60 webinars και πάνω από 60.000 επισκέπτες. 

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών της χώρας παρουσιάστηκαν 60 webinars, live cooking, Meet the producer, με πάνω από 10.000 θεάσεις, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 1000 ραντεβού παραγωγών με επιχειρήσεις του κλάδου και μεγάλες αλυσίδες από τον χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων και της χονδρικής σε Ελλάδα και Εξωτερικό, όπως και περισσότερα από 5.500 αιτήματα για αποστολή δειγμάτων. 

Η πρωτόγνωρα μεγάλη συμμετοχή τόσο των παραγωγών και επιχειρηματιών του κλάδου, όσο και των επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό η The DeliFair by EXPOTROF επιφυλάσσεται για ακόμη περισσότερα δρώμενα και One to One συναντήσεις στην επόμενη διαδικτυακή ή φυσική έκθεση τροφίμων και ποτών που θα διεξαχθεί το 2022.

Δείτε όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της πρώτης διαδικτυακής έκθεσης The DeliFair by EXPOTROF εδώ και δείτε ξανά τα δωρεάν webinars εδώ.

Ο κατάλογος των Deli Προϊόντων θα είναι διαθέσιμος για έναν ολόκληρο χρόνο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανά πάσα στιγμή στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων.