Νηστίσιμο μενού από τα TGI Fridays

tgi-fridays
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Με την προσθήκη Fridays Easter Delights, τα TGI Fridays κάνουν τη δική τους πρόταση σε όσους έχουν στόχο να νηστέψουν μέχρι το Πάσχα.

Μια πιο νόστιμη και λαχταριστή νηστεία υπόσχονται φέτος τα TGI Fridays, δημιουργώντας ξεχωριστές επιλογές για όσους απέχουν από κρέας και γαλακτοκομικά, είτε λόγω θρησκείας, είτε λόγω ιδεολογίας.

Όπως και να ‘χει οι επιλογές είναι πολλές και λαχταριστές, ώστε να μην μείνει κανείς πεινασμένος και κακόκεφος. Από τις επιλογές δεν λείπουν τα τσιπς τορτίγιας με γουακαμόλε, όπως και τα onion rings για να σας ανοίξουν την όρεξη, ενώ για πιο ξεχωριστή γεύση, μπορείτε να δοκιμάσετε τις τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού τηγανισμένες πανέ και επικαλυμμένες με Jack Daniel’s sauce. Οι λάτρεις των θαλασσινών μπορούν να δοκιμάσουν την Sambuca shrimp marinara pasta, δηλαδή fettuccine με γαρίδες καρυκευμένες με cajun spice και σoταρισμένες σε ελαιόλαδο με σκόρδο, πράσο, κόκκινα κρεμμύδια και φρέσκα μυρωδικά, σβησμένες με Sambuca.

Το μενού συνεχίζεται με χορτοφαγικά burritos σε flour tortilla με ισπανικό ρύζι, μίγμα τυριών Colby & Monterey Jack, pico de gallo, iceberg, κόκκινα φασόλια, guacamole & sour cream sauce (ένα πιάτο που περιέχει γαλακτοκομικά), αλλά και με τρία διαφορετικά είδη χορταστικών φυτικών μπέργκερ, με plant-based μπιφτέκι ή quinoa burger με νηστίγιμο τυρί, vegan μαγιονέζα, λαχανικά, κρεμμύδια κ.ο.κ.

Κι αν θέλετε να παραμείνετε ταπεινοί, δύο ιδιαίτερες σαλάτες σας περιμένουν. Η Easter strawberry fields salad με κόκκινο, πράσινο μαρούλι και γκλασαρισμένα καρύδια, που γαρνίρεται με κομμένες φρέσκες φράουλες επικαλυμμένες με balsamic marinade, αλλά και η Easter quinoa super salad, θρεπτική ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με quinoa, αβοκάντο, καρότο, αγγούρι, καλαμπόκι και ginger dressing.