Το GB Corner Gifts & Flavors κάνει τα πιο γευστικά, πασχαλινά δώρα

gb-corner-gifts
ΤΡΙΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Πασχαλινά τσουρέκια, αυγά, σοκολάτες, μακαρόν... Όλα μας περιμένουν στην πιο γνωστή «γωνιά της Αθήνας», το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Αν μη τι άλλο, το φετινό Πάσχα χρειαζόμαστε όσο ποτέ κάτι για να γλυκαθούμε και το GB Corner Gifts & Flavors μας επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις. Λαχταριστά macaron, σοκολάτες και εντυπωσιακά σοκολατένια πασχαλινά αυγά από τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher καθώς επίσης το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι από την ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ιστορικού ξενοδοχείου, όλα είναι διαθέσιμα για να τα απολαύσουμε εμείς ή να τα κάνουμε δώρο. 

Κι αν ψάχνετε να συνδυάσετε τα γλυκά και με άλλα δώρα, εκεί θα βρείτε πασχαλινές ιδέες που περιλαμβάνουν υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες που αναδύουν το χαρακτηριστικό άρωμα του ξενοδοχείου, καθώς και ξεχωριστές πασχαλινές συνθέσεις με διάφορες επιλογές όπως η αυθεντική κούπα, ο αξιαγάπητος teddy doorman και τα προϊόντα μπάνιου του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, σπάνιες ποικιλίες τοπικών προϊόντων, δωροεπιταγές, είδη σπιτιού και ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Info
GB Corner Gifts & Flavors
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11:00 έως τις 18:30 για Click Away και Click In Shop
2103330750