Έρχεται πασχαλινό live cooking event για καλό σκοπό

asterios-koustoudis
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή πασχαλινή συνεργασία της με τον Αστέριο Κουστούδη, Executive Chef των Ξενοδοχείων ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ & KING GEORGE, η OsteoStrong Greece έχει τη χαρά να τον φιλοξενεί και φέτος για να παρουσιάσει στο κοινό τις εξαιρετικές πασχαλινές του συνταγές σε ένα live cooking web event, αφιερωμένο στην υποστήριξη της «Μέριμνας».

Το Πάσχα θα είναι και πάλι φέτος ιδιαίτερο, λόγω πανδημίας. Η OsteoStrong Greece, ωστόσο, θα μας βοηθήσει να το κάνουμε λίγο πιο γευστικό και ανθρώπινο, με το live cooking web event που σχεδιάζει για τις 23 Απριλίου με τον διακεκριμένο σεφ Αστέριο Κουστούδη, προσκαλώντας μας όλους να εμπνευστούμε και να μαγειρέψουμε απολαυστικά πιάτα με την υπογραφή του σεφ, στηρίζοντας παράλληλα συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, μέρες γιορτής σαν τις πασχαλινές.

Με αφορμή τα 26 χρόνια προσφοράς της «Μέριμνας», φέτος προσφέρουμε ακόμη περισσότερη αγάπη ως «μυστικό συστατικό» στη μαγειρική μας, συμβάλλοντας στο πολύχρωμο γενέθλιο παζλ ευχών και δράσεων. Στο webinar Μαγειρικής, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε συνταγές για το βράδυ της Ανάστασης ή την ημέρα του Πάσχα, ενώ όποιος επιθυμεί, μπορεί να γίνει κομμάτι του γενέθλιου παζλ παρακολουθώντας το webinar με μία ελάχιστη δωρεά 5 ευρώ υπέρ των σκοπών της.

Ψηφίστε εδώ τη συνταγή που θέλετε να φτιάξει ο Αστέριος Κουστούδης ανάμεσα σε μαγειρίτσα μανιταριών και αρνάκι στη γάστρα!

Την πρόσκληση για το «Γενέθλιο Πασχαλινό Μενού» θα επικοινωνήσουν οι εξαιρετικές Roomies, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού.

Info
Live cooking event με τον Αστέριο Κουστούδη για τη Μέριμνα
στις 23/4 ώρα 18.00