Οι μαγικές καλοκαιρινές βραδιές επιστρέφουν στο Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

gb-roof-garden
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η 3η Μαΐου σηματοδοτεί την επόμενη ημέρα στην εστίαση στην Ελλάδα και το Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ετοιμάζεται για νέες γαστρονομικές περιπέτειες.

Από την ώρα που αναγγέλθηκε το άνοιγμα της εστίασης, η αδημονία όλων για μια έξοδο για φαγητό είναι τεράστια. Πόσο μάλλον για μια έξοδο στο ωραιότερο σημείο της Αθήνας με τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης και με γευστικές απολαύσεις με την υπογραφή του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Η ταλαντούχα ομάδα του GB Roof Garden με ζήλο και ενθουσιασμό ετοιμάζεται και ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης ήδη εμπνέεται νέες ιδέες για το μενού, οι οποίες υπόσχεται να μας εκπλήξουν.

Όπως ενημερώνει το ξενοδοχείο, ήδη οι κρατήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αποδεικνύουν ότι το GB Roof Garden έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του leader στην εστίαση της Αθήνας για όσους αναζητούν ποιοτικές και εκλεπτυσμένες γεύσεις σε ένα πολιτισμένο και υψηλής αισθητικής περιβάλλον με την Ακρόπολη «πιάτο».

Όλα αυτά φυσικά θα επανέλθουν με μία πρόσθετη φροντίδα: την εφαρμογή με αυστηρότητα και σχολαστικότητα όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία.

Info
GB Roof Garden restaurant & bar
Ξενοδοχείο Mεγάλη Bρεταννία
Βασιλέως Γεωργίου 1Α, Αθήνα
2103330766