To Beefbar Athens επιστρέφει με ταξιδιάρικες γεύσεις

beefbar-athens
ΤΡΙΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2021

Με ανανεωμένο brunch και νέο lunch μενού που μας στέλνει ταξίδια σε Παρίσι και Λος Άντζελες, το Beefbar Athens άνοιξε τις πόρτες του ξανά με πολλές γευστικές υποσχέσεις.

Άνοιξε στα μέσα Ιουλίου 2020, σε ένα δύσκολο καλοκαίρι και μια ακόμη πιο δύσκολη χρονιά, αποτελώντας το δημιούργημα του ιδιοφυούς entrepreneur Riccardo Giraudi στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Μετά το μεγάλο lockdown της εστίασης, επέστρεψε στις 8 Μαΐου ανανεωμένο, με δυναμικές προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς υλικών, τηρώντας πάντα τα μέτρα που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες.

Με street food φιλοσοφία και αγαπημένες comfort επιλογές που διατηρούν πρωτοτυπία και σεβασμό την αυθεντικότητα της παράδοσης, το Beefbar Athens κάνει τις δικές του αναπάντεχες προτάσεις και υλοποιεί τις νέες ιδέες του σεφ Παναγιώτη Ρέτζη.

Εκτός, μάλιστα, από το αγαπημένο σε όλους dinner, είναι έτοιμο να μας συστήσει το ανανεωμένο brunch, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά την περασμένη χρονιά και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις των επιλεκτικών foodies, αλλά και το νέο lunch menu.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε Κυριακή μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα σερβίρει το meat oriented brunch menu, με γλυκές επιλογές με λαχταριστά pancakes με λεμόνι και ricotta, cinnamon rolls, αλλά και αλμυρές προτάσεις όπως truffle croissant, bao buns και Croque Sando με Ribeye Ham και τη μοναδική “Original Relais de Paris Sauce”.

Δεν λείπουν φυσικά και οι comfort δημιουργίες που κυριαρχούν σε κάθε brunch menu όπως ομελέτες, scrambled eggs και avocado toast, οι οποίες εν προκειμένω αποκτούν μια νέα διάσταση και εναρμονίζονται με την ταυτότητα του Beefbar.

©Adrien Daste
Στην εξίσωση του brunch προσθέστε και εμπνευσμένα κλασικά κοκτέιλ σε μια minimal twisted Beefbar εκδοχή, απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα στον Σαρωνικό από τη βεράντα του Beefbar Athens.

Μετά το brunch, παρουσιάζει και ένα μοναδικό lunch menu με à la carte προτάσεις και formulas. Τα formulas αποτελούν ένα ταξίδι γεύσεων ανάμεσα στην Αθήνα, το Παρίσι και το Los Angeles, αφού από τη μία πλευρά θα βρείτε ελληνικές γεύσεις όπως μουσακά και γύρο από Kobe, πάντα με το ιδιαίτερο twist που δίνει o σεφ, ενώ οι λάτρεις των κοσμοπολίτικων γεύσεων μπορούν να απολαύσουν πιάτα εμπνευσμένα από το Los Angeles, όπως super bowls με chicken supreme ή τόνο στη σχάρα. Η πρωταγωνίστρια του lunch menu είναι η exclusive συνεργασία του Beefbar με την iconic αλλά και μυστική sauce Relais de Paris. Iconic Steak, Tender Veal και Chicken Supreme συνοδεύονται από την Sauce Originale Relais de Paris, ενώ ταυτόχρονα το Double Relais Cheeseburger, εξυψώνεται με μια νόστιμη κρέμα, δίνοντας έναν παριζιάνικο αέρα. Η αποκλειστική συνεργασία με την Sauce Originale Relais de Paris, πριν φτάσει στο Beefbar Athens, είχε ήδη ξεκινήσει από το Μονακό και το Παρίσι.

©Adrien Daste

Για όσους απέχουν από το κρέας, υπάρχουν και οι χορτοφαγικές προτάσεις, ενώ δεν λείπουν τα πιάτα με ψάρι και θαλασσινά, αλλά και οι signature comfort food επιλογές.

Η ημέρα τελειώνει με το dinner menu, με πρωταγωνιστές το καλό κρέας και τις διαφορετικές κοπές, όπου θα βρείτε signature και πολυσυζητημένα πιάτα, όπως το Αμερικάνικο Black Angus Chateaubriand, την εντυπωσιακή Wagyu Tomahawk από την Αυστραλία και το διάσημο, πιστοποιημένο Kobe Beef Emperor’s Cut από την Ιαπωνία, που συνοδεύονται με τις ιδανικότερες comfort food επιλογές. Παράλληλα, το leaf menu είναι αφιερωμένο στους θαμώνες που επιλέγουν φρέσκιες και ανάλαφρες επιλογές χωρίς κρέας.

Να σημειώσουμε ότι για όλο τον Μάιο, το Beefbar Athens θα σερβίρει lunch κάθε Τετάρτη ως Σάββατο από τις 13:00 έως τις 16:00, brunch κάθε Κυριακή από τις 11:30 έως τις 16:30 και dinner κάθε Τετάρτη έως Κυριακή, από τις 18:30 έως τις 11:00.

Info
Beefbar Athens
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα,
210 96 70 700